« Terug

Visum voor de Grand Prix Formule 1 van China in Shanghai

F1 Grand prix

 

Reist u met vrienden, uw gezin of uw partner naar China voor de Formule 1 Grand Prix? Of bent u dit van plan? Dan heeft u, in aanvulling op uw reisdocumenten en de toegangstickets Shanghai International Circuit, ook een visum voor China nodig. Hoewel de geruchten gaan dat dit veel werk is en veel tijd kost kunnen wij u geruststellen. Het aanvragen van een visum voor de F1 van China kan bij ons volledig online en kost u circa vijf tot tien minuten tijd. Laat het visa geen obstakel zijn bij het maken van uw keuze. In dit artikel bespreken wij alles wat u dient te weten over het e-visum voor China. 

 

 

Online uw visum voor de F1 Grand Prix van China aanvragen

 

U kunt bij ons op de website uw visum voor China volledig online aanvragen. U hoeft niet naar de ambassade van China in Brussel af te reizen en geen bergen met papierwerk in te vullen en aan te leveren. Hieronder vindt u een overzicht van de eisen waar u aan dient te voldoen om uw visum online aan te mogen vragen. 

 

Welke eisen gelden er voor het e-visum voor China

1.    U reist niet alleen. Uw reisgezelschap bestaat uit minimaal 2 en maximaal 10 personen. Reist u met een groep welke groter is dan 10 personen? Dan splitsen we de groep in overleg met u op en kunnen we alle reizigers alsnog van dienst zijn. 

2.    U komt met de groep tegelijkertijd en op dezelfde luchthaven aan in China, u dient dus allen dezelfde vlucht te boeken. Hetzelfde geldt voor de terugreis naar België, ook dan dient u met uw gezelschap dezelfde terugvlucht te boeken. Tevens mag u tussendoor China niet verlaten, het betreft namelijk een single entry visa.  

3.    U verblijft niet langer dan 21 dagen in China. 

4.    U vraagt het visum minimaal 10 dagen voor uw vertrek aan. Echter, hoe eerder wij de documenten binnen hebben, hoe voorspoediger wij tewerk kunnen gaan. 

5.    U reist als toerist en zal geen arbeid verrichten in China. Uiteraard valt de Grand Prix van China in Shanghai onder toerisme. 

6.    Uw internationale reispas (rode boekje) is minstens 6 maanden geldig op de datum dat u terugreist naar België. 

7.    Uw reisgezelschap heeft een Belgische of andere Europese nationaliteit.  

 

Welke documenten en gegevens hebben wij van elke reiziger nodig?  

1.    Een volledige applicatie via ons aanvraagformulier of via een Excelbestand per e-mail. 

1.    Kopie van uw reispas (rode boekje).

2.    Kopie van uw pasfoto (klik hier voor de pasfoto eisen).

3.    Kopie van de reisbevestiging van de luchtvaartmaatschappij/ reisagentschap. 

4.    Kopie van de hotelreserveringen voor de volledige verblijfsduur. 

 

Heeft u al deze documenten niet bij de hand? Of digitaal? U kunt uw aanvraag ook indienen en de documenten later toezenden per e-mail. Uiteraard kunnen wij u ook helpen en adviseren tijdens het aanvraagproces. Neem gerust contact met ons op, wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Wordt er in het weekend niet opgenomen? Spreek dan onze voicemail in en wij bellen u dezelfde dag nog terug.

 

 

Reist u met een grote groep autosport liefhebbers naar de GP van China? 

Grote groepen die reizen naar formule 1 Grand Prix van China 2019 in Shanghai kunnen per e-mail of telefoon contact met ons nemen voor een aangepaste procedure. Wij verzorgen dan maatwerk en zorgen ervoor dat de procedure zo eenvoudig mogelijk verloopt. 

 

Telefoonnummer: 0031 (0)85 303 39 23 

E-mail: info@evisumservice.nl

 

F1

March 06, 2019
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy