U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Turkije aanvragen. De kosten bedragen € 24,95,- per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

Deze bezienswaardigheden in Turkije zijn wel een bezoekje waard!

 

Aspendos de Grieks-Romeinse stad in Antalya

 

Aspendos

 

Deze Grieks-Romeinse stad ligt in de provincie Antalya op ongeveer vier kilometer van Serik. Aspendos heeft een van de best bewaarde Romeinse theaters uit de oudheid. Dit theater is werkelijk prachtig, het heeft plaats voor twintigduizend toeschouwers. Dit prachtige gebouw is ongeveer 155 jaar na Christus gebouwd en is nog in prachtige staat.

 

Cappadocië natuurgebied in Turkije

 

Cappadocië

 

Dit gebied staat bekend om haar vreemde maar prachtige rotsvorming. Niet voor niets staat Cappadocië op de werelderfgoedlijst. De beste plek om dit te bewonderen is Göreme, eens stad die zich bevindt onder een aantal grote turfstenen kegels. In Cappadocië kunt u verder genieten van bijzonder mooie uitzichten die u te voet maar ook met een ballonvaart kunt ervaren.

 

Pamukkale het natuurgebied in Turkije

 

Pamukkale

 

Pamukkale is een bijzonder natuurgebied in Turkije. Pamukkale betekend ‘een katoenen kasteel’ in het Turks, omdat de helling op een kasteel van katoen lijkt. Via deze helling loopt kalkhoudend water via terrassen naar beneden. Door het warme water ontstaat er veel kalk en dit geeft dit bijzondere effect.

 

Hagia Sophia in Istanboel

 

Hagia Sophia

 

In Istanboel staat dit prachtige gebouw wat vroeger een moskee was. Nu wordt het gebruikt als een museum. Dit is één van de mooiste gebouwen ter wereld. U zult hier versteld staan van de prachtig architectonische kenmerken.

 

Bibliotheek Celsus in de stad Efeze

 

Bibliotheek van Celsus

 

In de stad Efeze staat deze indrukwekkende bibliotheek. De bibliotheek is ongeveer drieëntwintig meter lang en zeventien meter breed. Ook bevinden hier zich een aantal van de best bewaarde Griekse en Romeinse ruïnes van de wereld. Een aantal van die ruïnes zijn o.a. de Herculespoort, de tempel van Hadrianus en de tombe van de apostel Johannes. Zeker een bezoekje waard!

 

De berg van Nemrut in zuidoost Turkije

 

De berg van Nemrut

 

Deze berg bevindt zich in het zuidoosten van Turkije en is maar liefst 2134 meter hoog. Op de bergtop heeft u werkelijk een prachtig panorama. Het is een aardige klim maar dat is het zeker waard!

 

dorpje Ölüdeniz in Turkije

 

Ölüdeniz

 

Dit kleine dorpje heeft een prachtige afgelegen baai. Bij dit strand ligt een beroemd strand. Dit strand met turkooisblauwe water en is één van de meest gefotografeerde stranden aan de Middellandse zee. Ook heeft u in Ölüdeniz meerdere uitzichtpunten waar u unieke uitzichten heeft.  Dit maakt dit dorpje een must als u van fotografie houdt.

 

 

Wilt u naast deze bezienswaardigheden ook de mooiste moskeeën van Turkije bezichtigen?

Wij hebben hier voor u de mooiste op een rijtje gezet.

 

Naast deze prachtige plekken zit Turkije vol met diverse prachtige bestemmingen. Kunt u niet wachten om bovengenoemde bezienswaardigheden zelf te bewonderen? Regel nu snel en online een visum voordat u begint met inpakken. Als u namelijk als Belg wilt afreizen naar Turkije moet u naast een paspoort in het bezit zijn van een geldig visum.

 

Waar kan ik een visum voor Turkije aanvragen?

 

Tegenwoordig hoeft u voor een visum voor Turkije niet meer naar de ambassade. Op Evisumservice.be kunt u een visum voor Turkije online en geheel in het Nederlands aanvragen. Een visum voor Turkije kost slechts €24,95 euro. U kunt het visum zowel met een kredietkaart als een debet kaart afrekenen. Ook kan het worden voldaan via iDeal en PayPal.

 

 

February 24, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor Turkije. Na verwerking mailen wij u binnen 24 uur het e visum voor Turkije toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy