U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Turkije aanvragen. De kosten bedragen € 39,95,- per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop, Belfius of een Kredietkaart

 

E-visum Turkije voordeliger dan aan de Turkse Luchthaven

Steeds meer Belgen kiezen voor het E-visum voor Turkije. Niet alleen omdat het eenvoudiger is en sneller gaat, maar vooral omdat het echt goedkoper is.  Daar waar men vroeger bij op de luchthaven standaard het visum kon afhalen is het nu een stuk meer werk en tevens duurder geworden. Hiermee hoopt de Turkse overheid reizigers aan te sporen het visum vooraf online aan te vragen. Sterker nog, het is niet langer de bedoeling om het visum op de luchthaven te kopen. In dit artikel gaan wij u informeren over beide mogelijkheden. 

 

 

Turks visum kost meer aan de luchthaven

 

De prijs van het visum op de luchthaven is de laatste jaren flink omhoog te gaan. Dit is een ontmoedigingsbeleid van de overheid om de drukte bij de douane terug te dringen. Tevens is de procedure verandert. Voorheen ging de procedure aan op de luchthaven ongeveer net zo snel als het tonen van het paspoort. U liet het paspoort zien, kreeg een papiertje met een stempel en het was geregeld. Nu moet u naar een speciale visumbalie toe waar u vaak lang in de rij moet staan, krijgt u een flinke lijst met vragen en moet u contant een hoger bedrag betalen dan wat de kosten van het e-visa zijn. Op de website van de ambassade spreekt men over 25 euro, maar wij hebben van klanten teruggekregen dat ze in totaal 35 euro hebben moeten betalen. Waar dit prijsverschil in zit is ons onduidelijk. 

 

E-Visa Turkije voor Belgen voordeliger

 

Zoals besproken is het de bedoeling dat Belgen en andere reizigers met een Europese nationaliteit het visum voor Turkije voor vertrek online aanvragen. De aanvraag is eenvoudig en kan bij ons op de website. De aanvraag bestaat uit een formulier welke opgesplitst is in vier delen met een paas simpele vragen die u hieronder terugvindt. 

 

Benodigde informatie e-visa Turkije

 

1. Reisinformatie:

  • Geef aan wat uw aankomstdatum in Turkije is. 

 

2. Reizigersinformatie:

  • Wat is uw voor- en achternaam?
  • Wat is uw geboortedatum?
  • Wat is uw geboorteplaats?

 

3. Reisdocumenten:

  • Welke nationaliteit heeft u?
  • Welk reisdocument gaat u gebruiken voor uw reis (reispas of Belgische identiteitskaart)?
  • Wat is het documentnummer? 
  • Wat is de datum van afgifte van het reisdocument en tot wanneer is deze geldig?

 

4. Adresgegevens:

  • Wat is uw e-mailadres (daar sturen wij het visum naar toe)?
  • Wat is uw huisadres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats, land)?

 

De kosten voor het Turkse e-visa zijn lager bij een online procedure dan aan de luchthaven in het land zelf. U hoeft verder geen paspoort kopieën of pasfoto’s in te zenden. Let wel op dat u dus zelf zorg draagt voor het correct over nemen van de informatie van uw reispas/ identiteitskaart. 

 

 

Evisumservice is de plek voor uw visum aanvraag 

 

Evisumservice.be maakt het wel heel gemakkelijk. Bij ons kunt u alles online regelen en betalen met voor u bekende en betrouwbare betaalmethoden. Zodra de aanvraag bij ons binnen is controleren wij uw gegevens op de meest voorkomende fouten voordat wij uw visum aanvragen. Zodra alles compleet is gaan wij het visum voor u in orde maken. U ontvangt het visum in de meeste gevallen binnen 12 uur na aanvragen. 

 

In geval van spoed adviseer ik u direct na de aanvraag even te bellen op het volgende nummer: 0031 (0) 85 - 303 39 23. Buiten kantooruren en in het weekend kunt u onze voicemail inspreken. Die wordt altijd snel beluisterd en wij bellen u dan snel terug/ gaan snel met uw aanvraag aan de slag. Bij het inspreken graag uw naam, telefoonnummer en email adres/ aanvraagnummer vermelden. Dan kunnen we uw aanvraag snel opzoeken en u informeren. 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

January 21, 2019
« back

Vraag nu een online visum aan voor Turkije. Na verwerking mailen wij u binnen 24 uur het e visum voor Turkije toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy