U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Kenia aanvragen. De kosten bedragen v.a € 69,95,- per visum welke kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart

 

Ontdek Het Prachtige Kenia

Wilt u een reis maken om nooit te vergeten? Dan is Kenia een reis voor op uw bucketlist.  

Kenia is al jaren lang de nummer 1 bestemmingen voor de gaafste safari’s.

Reis af naar Kenia en spot de big five!

En er is meer, want naast de meest overweldigende safari’s biedt het land nog zoveel meer.

Wij hebben voor u de mooiste, meest bijzondere en leukste toeristische bezienswaardigheden op een rijtje gezet. Vergeet alleen niet dat u een visum nodig heeft voor Kenia, vraag dit aan op deze website!

 

Diani Beach, Australië

 

Diani Beach

 

Ten zuiden van Mombassa ligt dit prachtig grote witte zandstrand. Het is maar liefst 25 kilometer lang. Langs dit prachtige strand zijn vele goede restaurantjes, winkels en zelfs een casino te vinden. Voor liefhebbers van duiken en snorkelen is de perfecte locatie, het gebied staat namelijk bekend om zijn prachtige koraalriffen. Ook zijn er overal franjeaapjes te vinden. Naast dat het er prachtig en levendig is, kunt u ook heerlijk relaxen in een van de vele restaurantjes. Dani Beach is perfect voor elke soort reizigers; feestbeesten, families, backpackers en watersportenthousiastelingen, iedereen zal zich hier perfect vermaken.

 

 

Giraffe Center, Australië

 

Giraffe Center

 

Het Giraffe Opvang Centrum is geopend naar aanleiding van de status van het uitsterven van de giraf. Het aantal giraffen was dramatisch laag; er leefden nog maar honderddertig giraffen in het wild. Na een succesvolle fundraising zijn ze er in geslaagd om meerdere giraffen naar Lake NAkuru National Park, Nasalot Game Reserve, Mwea Game Reserve en Ruma Nationaal Park te verhuizen. Met als gevolg dat er nu een populatie van al meer dan vijfhonderd giraffen in Kenia rondlopen.

En dé plek om deze prachtige dieren van dichtbij mee te maken is in het Giraffe Center. Je mag ze zelfs helpen voeren! Om mensen bewust te maken geven ze in het centrum gratis les aan jongeren over het uitsterven van dieren en hoe zij daar wat aan kunnen veranderen. Wat ze hier in de opvang doen is werkelijk prachtig en echt een hele ervaring om mee te maken. Zo wordt een safari wel erg persoonlijk. Het opvangcentrum is elke dag open van 09.00 uur tot 17.00 uur en de entreekosten gaan geheel naar het goede doel van deze organisatie. Voor € 85,- euro wordt u helemaal persoonlijk begeleid en rondgeleid.

 

Safari Park in Nairobi

 

Safari Walk in Nairobi

 

Een leuke gave manier om een Safari een keertje anders te beleven.

De verhoogde houten wandelpaden zorgen er voor dat u vrij en ver kunt kijken en uitzicht heeft op een het rijke dierenleven van het land. Aanschouw  de witte neushoorn, albino zebra’s, antilopen en de super zeldzame bongo. Bekijk ook prachtige vogels, reptielen en insecten. Naast deze vele verschillende dieren zijn er ook meer dan honderdvijftig soorten lokale bomen te bewonderen.

 

De Gedi Ruins

 

De Gedi Ruins

 

De Gedi Ruïnes zijn een van Kenia’s grootste mysteries. Laat je overweldigen door dit compleet verlaten mysterieuze dropje. Niemand weet het verhaal achter hoe of waarom! Wat je aan treft zijn o.a. vele koraal-bakstenen huisjes, een moskee en zelfs een paleis. De kwaliteit van deze ruïnes is werkelijk verbluffend. Gedi was ooit ver zijn tijd vooruit, met straten, stromend water en toiletten die doorspoelden. In tegenstelling tot de rest van Afrika, zijn er objecten gevonden in dit dorpje die aanduidden dat ze erg stedelijk waren al. Er zijn Chinese vazen, glas uit Venetië en vele andere objecten uit de hele wereld gevonden. Als u zich eenmaal in Kenia bevindt is dit zeker de moeite waard!

 

Mounth Kenia

 

Mounth Kenia

 

De hoogste berg van Kenia van maar liefst 5199 meter hoog. U kunt wandelingen maken naar de top langs prachtige uitzichten. Het hoogste punt wat u kunt bereiken is 4.985 meter.

De mooiste route is de Chogoria route, die je kunt combineren met de Sirimon route. Dat is een pittige klim met bijzondere uitzichtpunten. Deze wandeling duurt in totaal vijf dagen. In totaal staan er acht verschillende wandelroutes op de berg uitgestippeld. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk rondom Mounth Kenia denk aan onder andere paardrijden of vissen bij de Naro Moru Rivier.

 

Nakurumeer Kenia

 

Nakurumeer

 

Dit prachtige meer valt onder het Lake Nakuru National Park.

Het park staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is dus op zich al een bezoekje waard. Maar het Nakurumeer is toch echt de ultieme must-see van het park. U kunt hier vele verschillende soorten vogels spotten. Ook zijn er prachtige dieren te zien waaronder de witte neushoorns,en natuurlijk de prachtige flamingo’s.

 

 

February 20, 2017
« back

Vraag nu online een visum voor Kenia aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Keniaanse visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy