U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 19,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Veelgestelde vragen

Ja, het is mogelijk om het visum voor Vietnam op de luchthaven aan te vragen. De wachttijden kunnen echter oplopen tot enkele uren in het hoogseizoen. 

1 maand single entry

€ 19,95

1 maand multiple entry

€ 24,95,-

3 maanden single entry

€ 27,95,-

3 maanden multiple entry

€ 40,95,-

Bovenstaande bedragen zijn inclusief consulaire kosten.

Het hangt van het soort visum af hoelang deze geldig is. U kunt namelijk kiezen uit een visum dat 30 dagen geldig is of een visum dat 3 maanden geldig is. U kunt met uw autorisatiebrief niet eerder landen op het vliegveld dan aangegeven op uw brief, later is wel mogelijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een multiple entry visum, hiermee kunt u meerdere malen het land betreden in een eenzelfde periode. Let op, hiervoor betaald u natuurlijk wel een meerprijs. U mag met een single entry visum wel binnenlandse vluchten maken aangezien u dan in het land blijft. U dient wel op een van de 3 grootste vliegvelden van Vietnam te landen, dit zijn namelijk de internationale vliegvelden. De vliegvelden zijn: Hanoi, Ho Chi Minh en Da Nang.

Het gehele aanvraagformulier is geheel in het Nederlands. Nadat wij de aanvraag en betaling hebben ontvangen vragen wij het officiële visum voor Vietnam voor u aan bij de Vietnamese immigratiedienst. Zodra wij de documenten binnen hebben mailen wij die naar u toe.

U dient het visum 5 werkdagen voor aankomst in Vietnam aan te vragen.

Voor Vietnam zijn er verschillende soorten visa. Met de 1 maand single entry en 3 maanden single entry kunt u respectievelijk 1 en 3 maanden in het lang blijven. Met 1 maand multiple entry en 3 maanden multiple entry kunt u respectievelijk 1 en 3 maanden meerdere keren Vietnam binnen reizen.

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy