U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 39,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Ja, elke reiziger met een niet Vietnamese nationaliteit die naar Vietnam reist heeft een visum nodig.

1 maand single entry

€ 19,95

1 maand multiple entry

€ 24,95,-

3 maanden single entry

€ 27,95,-

3 maanden multiple entry

€ 40,95,-

Bovenstaande bedragen zijn inclusief consulaire kosten.

Het hangt van het soort visum af hoelang deze geldig is. U kunt namelijk kiezen uit een visum dat 30 dagen geldig is of een visum dat 3 maanden geldig is.

 

U kunt met uw autorisatiebrief niet eerder landen op het vliegveld dan aangegeven op uw brief, later is wel mogelijk.

 

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een multiple entry visum, hiermee kunt u meerdere malen het land betreden in een eenzelfde periode. Let op, hiervoor betaalt u natuurlijk wel een meerprijs.

 

U mag met een single entry visum wel binnenlandse vluchten maken aangezien u dan in het land blijft. U dient wel op een van de 3 grootste vliegvelden van Vietnam te arriveren, dit zijn namelijk de internationale vliegvelden. De vliegvelden zijn: Hanoi, Ho Chi Minh en Da Nang.

Voor Vietnam zijn er verschillende soorten visa. Met de 1 maand single entry en 3 maanden single entry kunt u respectievelijk 1 en 3 maanden in het lang blijven. Met 1 maand multiple entry en 3 maanden multiple entry kunt u respectievelijk 1 en 3 maanden meerdere keren Vietnam binnen reizen.

  • Uw paspoort is nog minimaal 6 maanden geldig na aankomst in Vietnam
  • U reist Vietnam binnen via de luchthavens van Hanoi Noi Bai, Danang International Airport, of Ho Chi Minh City
  • U heeft twee recente pasfoto’s die u mee kunt nemen op reis

Wanneer u een overstap maakt in Vietnam mag u maximaal 24 uur op de luchthaven verblijven. Wilt u het vliegveld verlaten, dan heeft u een Visum on Arrival nodig. Let op: dit visum on arrival dient u voor vertrek aan te schaffen.

Aanvragen

Het gehele aanvraagformulier is geheel in het Nederlands. Nadat wij de aanvraag en betaling hebben ontvangen vragen wij het officiële visum voor Vietnam voor u aan bij de Vietnamese immigratiedienst. Zodra wij de documenten binnen hebben mailen wij die naar u toe.

Vroeger was het nog mogelijk om een visum aan te vragen bij aankomst op een Vietnamese luchthaven, echter is dit al jaren niet meer mogelijk. Uw visumaanvraag moet gereld zijn voordat u op het vliegtuig stapt.

U dient het visum 5 werkdagen voor aankomst in Vietnam aan te vragen.

Wij nemen de aanvraag dezelfde dag nog in behandeling. Afhankelijk van de verwerkingstermijn op het Vietnamese consulaat mailen wij u het officiële visum vaak binnen 6 werkdagen. Een visum vraagt u aan in drie simpele stappen:

Ja, op de luchthaven in Vietnam dient een stamping fee betaald te worden. Voor een Single Entry betreffen deze kosten $25 en voor een multiple entry $50. Deze kosten moeten worden voldaan in Dollars of in Vietnamese Dong.

Reizen met het visum

Wanneer u naar Vietnam reist dient u het goedgekeurde Visa On Arrival uit te printen en mee te nemen in uw handbagage. Daarnaast dient u ook twee pasfoto’s mee te nemen.

Nee, op het moment dat u binnen uw geldigheidstermijn blijft hoeft u geen nieuw visum aan te vragen.

U kunt ook zonder concrete reisplannen invullen wanneer de geldigheidstermijn van uw visum in dient te gaan. Zolang u tijdens uw reis binnen de geldigheidstermijn blijft, hoeft u geen concrete reisdata op te geven.

Nee, u kunt de Approval Letter enkel gebruiken op de luchthavens van Hanoi, Ho Chi Minh City, en Da Nang. Reist u via water of land Vietnam binnen, kunt u geen gebruik maken van het Visum On Arrival.

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy