Aanvraagformulier

U kunt eenvoudig extra reizigers toevoegen door op de button "Extra reiziger toevoegen" te klikken. Alle visa worden naar hetzelfde e-mailadres verstuurd. Controleer na het invullen van de gegevens of alles correct is ingevuld. Het aanvragen van een visum kost v.a € 39,95. Betaling kan met Bancontact, Paypal of een Kredietkaart.

 

Hieronder vraagt u binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aan. 

 

U kunt eenvoudig extra reizigers toevoegen door op de button "Extra reiziger toevoegen" te klikken. 


Selecteer in de kalender wanneer u in Vietnam arriveert.
Selecteer in de kalender wanneer uit Vietnam vertrekt.
Reisinformatie

Vul hieronder de gevraagde informatie over je reis in.

Selecteer in het menu waar u precies in Vietnam aankomt.<br><br>U kunt arriveren per vliegtuig‚ over land of per boot.
Selecteer in het menu waar u precies uit Vietnam vertrekt.<br><br>U kunt het land verlaten vanaf vliegvelden‚ over land of via zeehavens.
Geef hier aan voor welk doel u naar Vietnam reist.
Selecteer in het menu hiernaast welk type visum u aan wenst te vragen.<br><br>Met een single entry visum kunt u één enkele keer het land inreizen.<br><br>Met het multiple entry visum kunt u meerdere keren het land in en uitreizen.
Verblijf
Onderstaande velden hebben betrekking op uw verblijf in Vietnam. Geef de naam van uw verblijf inclusief het volledige adres.
Voer in het veld hiernaast de naam en het adres in van uw verblijf in Vietnam.<br><br>Indien u op meerdere plekken verblijft vul dan de gegevens van uw eerste overnachting in.
Selecteer in het menu hiernaast in welke Vietnamese provincie uw eerste overnachting is gevestigd.
Documenten aanleveren
Om het visum voor Vietnam uit te geven hebben wij een kleurenscan of foto van uw reispas nodig. Ook hebben wij een scan dan wel foto van een pasfoto nodig. Hieronder kunt u aangeven of u deze direct wilt uploaden of ze later naar ons wilt mailen.
Voor Vietnam hebben wij een kopie van uw reispas en een kopie van een pasfoto nodig.<br><br>U kunt ook foto's van deze documenten maken met een smartphone.<br><br>Geef hier aan of u de verplichte documenten nu aanlevert of ons deze later per email toe wilt sturen.
Reiziger 1

Neem de informatie voor onderstaande informatie over van de internationale reispas van deze reiziger. Let op dat u de informatie exact overneemt van de reispas.

Selecteer in het menu hiernaast wat voor type reispas u heeft.<br><br>De meeste reizigers hebben een reguliere internationale reispas.
Selecteer in het menu hiernaast welke nationaliteit u heeft.<br><br> Indien u meerdere nationaliteiten heeft selecteer dan de nationaliteit waarmee u naar Vietnam reist.
Selecteer in het menu hiernaast het land waar uw reispas is afgegeven.
Voer hier het documentnummer in zoals deze op uw internationale reispas staat. Het is belangrijk dat u dit nummer exact overneemt.<br><br> Een Belgisch documentnummer is <strong>altijd</strong> 8 karakters lang waarvan 2 letters gevolgd door 6 cijfers.<br><br> Hieronder vindt u een voorbeeld waarbij is aangegeven welk nummer wij nodig hebben. <img src="https://www.evisumservice.be/visum-vietnam/templates/images/Vul uw documentnummer in.jpg">
Voer hier ter controle nog eens het documentnummer in. U dient dit nogmaals handmatig in te vullen.
Selecteer in de kalender de datum van afgifte zoals deze op uw reispas staat.<br><br> Hieronder vindt u een voorbeeld waarbij is aangegeven waar u deze datum kunt vinden. <img src="https://www.evisumservice.be/visum-vietnam/templates/images/Afgiftedatum van reispas.jpg">
Selecteer in de kalender de vervaldatum of uiterlijke geldigheidsdatum van uw reispas.<br><br> Hieronder vindt u een voorbeeld waarbij is aangegeven waar u deze datum kunt vinden. <img src="https://www.evisumservice.be/visum-vietnam/templates/images/Verloopdatum reispas.jpg">
Neem hier <strong>alle</strong> voornamen over zoals deze zijn weergegeven in uw reispas.<br><br> Indien u meerdere namen heeft en de laatste naam wordt slechts aangegeven door de eerste letter neem dit dan zo over.
Voer hier uw achternaam in zoals deze op uw internationale reispas vermeld staat.
Selecteer in het menu hiernaast het geslacht van deze reiziger.
Selecteer in de kalender de geboortedatum van deze reiziger.
Selecteer in het menu hiernaast welke religie u aanhangt.<br><br>Indien u geen enkele religie aanhangt selecteer u "Atheist".
+

Reiziger toevoegen

Uw adresgegevens

Vul hier de eerste voornaam van de hoofdaanvrager aan.
Vul hier de achternaam van de hoofdaanvrager in.
Vul hier uw emailadres in. Alle communicatie verloopt via dit emailadres
Herhaal het hierboven ingevulde emailadres.
Vul in het veld hiernaast de straatnaam en het huisnummer in van uw woonadres.<br><br> Vul uw huisnummer in inclusief eventuele toevoegingen of busnummers.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Vul de provincie in van uw woonplaats.
Vul hiernaast uw telefoonnummer in. In het eerste veld selecteer u uw landcode‚ voor België is dit +32.<br><br> In het tweede veld vult u uw telefoonnummer in‚<br><br> Bijvoorbeeld: uw Belgische telefoonnummer is 0 2 808 02 80.<br><br> In het eerste veld selecteer u +32.<br><br> In het tweede veld vult u uw telefoonnummer in <strong>zonder</strong> de 0. In het voorbeeld wordt dit dus 28080280.
Voer hier ter controle nog eens het documentnummer in. U dient dit nogmaals handmatig in te vullen.

Uw aanvraag controleren en verzenden

Extra hulp nodig?

Klik op de invulvelden en hieronder zal de uitleg voor dat specifieke veld verschijnen.


Indien u vragen heeft tijdens het invullen neem dan contact op via 0 2 808 01 90. Onze telefonische support staat voor je klaar.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy