U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

De mooiste parken in Canada

 

Canada is het op een na grootste land van de wereld en bestaat uit zeer diverse natuur met prachtige landschappen en rivieren. En nu dit jaar kunt u alle parken in Canada helemaal gratis bezoeken bij het aanvragen van een Parks Canada Discovery Pass (waarde van €100 euro). Een goede reden dus om dit prachtige land te bezoeken. En wij hebben voor u de mooiste en meest bijzondere parken op een rijtje gezet

 

 

Jasper National Park

 

Jasper National Park staat bekend om zijn Colombia Icefield gletsjers, prachtige watervallen en heetwater bronnen. Ook is het prachtige Maligne Lake een bezoekje waard, dit fotogenieke meer is een plaatje. Bij Jasper National Park kunt u ook perfect skiën, het is daarom ook een van de beste wintersportgebieden in Canada. Houdt u niet zo van skiën maar bent u een echte dierenliefhebber? U kunt in dit park veel wild spotten, o.a. beren, wolven, elanden en nog veel meer.

 

 

Gros Morne National Park

 

Gros Morne ligt op het afgelegen eiland Newfoundland en heeft meerdere prachtige watervallen, fjorden en stranden. Ga hiken of overnacht op een van de vele camping. Ook een leuke ervaring is een kajak excursie die worden aangeboden in het park!

 

Pacific Rim National Park

 

Het Pacific Rim National Park ligt aan de westkust en bestaat uit groene regenwouden. U kunt hier walvissen spotten of prachtige wandelingen maken tussen bossen en bergen. Ook leuk is het mooie stadje Tofino, of Long Beach om te surfen.

 

Cape Breton Highlands National park

 

Cape Breton is dé plek om te hiken. Dit park heeft 26 wandelpaden die u kunt bezoeken tussen mei en november. Tijdens deze routes loopt u over hoogvlaktes, langs de kust en door prachtige landschappen. De meeste routes zijn in een dagdeel af te leggen. Als u liever de auto pakt kunt u in Cape Brenton de Cabot Trail van ongeveer 300 kilometer tijden. U zult onderweg elanden spotten en u verwonderen over de ruige kliffen en prachtige bergen!

 

Banff National Park

 

Banff National Park is het oudste park van Canada. In dit park ligt het meest gefotografeerde punt van Canada, namelijk The Valley of the Ten Peaks of Twenty Dollar View. Ook in dit park kunt u mooie wandelroutes afleggen langs meren, gletsjers en bossen.

 

Nahanni National Park

 

Dit park staat al sinds 1978 op de Werelderfgoedlijst en terecht! Dit park bestaat uit ongeveer 4.700 vierkante kilometer aan immens diepe kloven. Met een rivier dwars door de bergen, reusachtige watervallen en vele grottenstelsels. U kunt hier perfect hiken, maar het is wel slim om een wandelroute te ondernemen met een gids!

 

Visum aanvragen Canada

 

Naast het aanvragen van een Parks Canada Discovery Pass is het handig op tijd uw visum te regelen. U mag namelijk het land niet betreden zonder een visum voor Canada of ETA*. Bij Evisumservice.be is dat snel online geregeld. De kosten voor een online visumaanvraag zijn slechts 19 euro per persoon en u kunt betalen met PayPal, kredietkaart of via bankcontact. Onderstaand nemen we de stappen voor het aanvragen van een visum voor Canada met u door. Uiteraard bent u er met alleen een visum nog lang niet. Een reis naar Canada vergt voorbereiding en wij gaan u wat tips geven die u hierbij zullen helpen.

 

*Een ETA is het toeristenvisum dat je nodig hebt als u een reis wilt maken in Canada. Een visum of ETA is verplicht. Het visum is 5 jaar geldig, echter u mag niet 4 jaar in Canada verblijven. Als u aankomt op het vliegveld wordt u verteld hoelang u mag blijven, gewoonlijk is 3 à 6 maanden. Binnen die periode kunt u meerdere keren afreizen naar Canada.

 

March 13, 2017
« back

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy