U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

De top tien bezienswaardigheden van de hoofdstad van Canada; Ottowa

Staat een rondreis in Canada bij u in de agenda en gaat u naar de hoofdstad van Canada? Bekijk onze top 10 bezienswaardigheden in Ottowa en bezoek wat u interesseert.

Canada banner

 

 

Parliament Hill

 

Oftewel; het centrum van de politiek in Canada. De thuisbasis van het Lagerhuis, de leden van het parlement en de Senaat. U hebt vanaf deze plek een prachtig uitzicht op de rivier. Boven alle parlementsgebouwen staat de Peace Tower. Deze toren is ongeveer negentig meter hoog en is gebouwd met meer dan vijftigduizend stenen, de klok op Peace Tower is bijna 4,8 meter in doorsnee.

 

 

National Gallery

 

Eén van de grootste kunstgalerijen van Canada. Het museum is opgericht in 1880 en staat vol met prachtige kunst van o.a. Andy Warhol, Escher, Piet Mondriaan en Pablo Picasso. Er worden in dit museum dagelijks leuke activiteiten georganiseerd waar u aan kunt deelnemen.

 

 

Science and Technology Museum

 

Dit museum is erg leuk voor jong en oud, het is namelijk erg interactief. U kunt hier meedoen aan verschillende programma’s die u en eventueel uw kinderen vanalles leren over technologie, transport, ruimte en bosbouw.

 

War Museum

 

In dit museum tonen ze de militaire geschiedenis van Canada. Hier kunt u alles te weten komen over de Eerste Wereldoorlog, de Koude Oorlog en de Amerikaanse Revolutie o.a.

In het Canadian War Museum staat meerdere voertuigen, wapens en vele andere objecten tentoongesteld.

 

 

Museum of Nature

 

Het natuurhistorisch museum leert u alles over wat zich bevindt op de aarde. Alles wat boeit of is ontstaan. Dit museum staat vol met indrukwekkende collecties. Van fossielen tot skeletten. Door de enthousiaste gidsen en interacties leert u op een veel en maakt het een leuke ervaring.

 

 

De Notre Dam Basiliek

 

Dit prachtige gebouw met opvallende architectuur uit midden 19e eeuw is de oudste kerk in de stad. Deze kerk heeft twee torens, prachtig gekleurde glas-in-loodramen en mooie beelden.

 

 

Chinatown

 

Dit speciale deel van Ottowa centrum kunt u Chinatown bezoeken. Het is prachtig ingericht met verschillende Aziatische details. De toegangspoort is al mooi om te bewonderen. In Chinatown worden wekelijks feestelijke activiteiten georganiseerd, zoals de Chinatown New Years Parade. Het is een erg levendig deel van het centrum en vol Chinese cultuur, winkels en restaurants.

 

 

Rideau-kanaal

 

Door Ottowa stroomt dit tweehonderd lange kanaal. Aan dit kanaal ligt Rideau Falls Park waar u een prachtig uitzicht heeft op de watervallen. Er zijn aan dit kanaal vele plantsoenen, parken en meren te vinden. Mensen gaan naar toe om te kanoën of een boottocht te maken. 

 

 

Confederation Square

 

Ook wel het hart van Ottowa genoemd. Doordat het erg centraal ligt vertrekken vanaf hier de meeste stadstours. Hier bevinden zich o.a het National War Memorial (hierboven genoemd) en het National Arts Centre.

 

 

ByWard Market

 

Een van Canada’s oudste en grootste openbare markten. Deze boerenmarkt is een plek waar ambachtslieden hun waren te koop aanbieden. Naast deze indrukwekkende markt zijn er vele restaurants, bars en winkels te vinden.

 

Enthousiast geworden over een trip naar Canada en klaar om in te pakken? Wist u dat u tegenwoordig gemakkelijk online een visum Canada aan kunt vragen?

Hier kunt u meer lezen over wat u geregeld moet hebben voor uw reis kunt beginnen!

Bridge Ottawa

February 21, 2017
« back

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy