U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

Hoe lang is een eTA voor Canada geldig

Totale geldigheidsduur van het eTA

 

Een eTA is normaal gesproken vijf jaar geldig. Dit is vanaf dat uw eTA goedgekeurd is. Er zijn twee situaties waardoor uw eTA ongeldig verklaard kan worden, vóór de vijf jaar:

  • Als uw paspoort verlopen is tijdens deze vijf jaar. Een eTA is gekoppeld aan het paspoort. Als u een nieuw paspoort aanvraagt, dient u ook een nieuwe eTA aan te vragen.
  • De Canadese immigratiedienst denkt dat u niet meer aan de eTA voorwaarden voldoet. In dit geval hoeft de immigratiedienst geen reden op te geven.

 

 

Aantal reizen met één eTA

 

U kunt onbeperkt reizen met uw eTA, zolang het geldig is. Tijdens het aanvragen vult u gegevens in over uw verblijf. Wanneer u een volgende keer naar Canada gaat, hoeft u geen nieuw eTA aan te vragen.

Per bezoek mag u maximaal 6 maanden aaneengesloten in Canada verblijven.

 

 

Geldige reisdoelen:

 

  • Toerisme/vakantie
  • Familie/vriendenbezoek
  • Zakenreis/werk
  • Studie

Bij een zakenreis of voor studie zijn hier nog bepaalde voorwaarden aan verbonden.

 

 

Kan een eTA verlengd worden?

 

Een eTA kan niet verlengd worden. Wel kunt u een nieuwe aanvraag doen. Dan krijgt u wederom een 5 jaar geldige eTA.

 

 

Combinatie met een ESTA

 

Een eTA voor Canada is eigenlijk bijna hetzelfde als een ESTA voor Amerika. Als u per vliegtuig van  Canada naar Amerika gaat, of andersom, moet u een eTA EN een ESTA hebben.

Per boot of over land hoeft u geen eTA te hebben. Dan moet u bij aankomst in Canada een formulier invullen van de immigratiedienst.

 

April 19, 2018
« back

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy