U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

De kosten van een eTA

De kosten van een eTA hangt af van een aantal dingen. Als u zorgvuldig nagaat waar en hoe u de aanvraag indient, kunt u besparen op transactiekosten, koersopslag en aanvraagkosten. De consulaire kosten zijn altijd hetzelfde.

 

Waarom bij ons een aanvraag indienen?

 

De goedkoopste manier om aan een eTA te komen is zelf een aanvraagformulier invullen.

Als u bij ons een aanvraag voor het eTA doet dan bent u zeker van de volgende zaken:

  • Uw aanvraag gebeurt volledig in het Nederlands. Handig, want bij de Canadese overheid zelf krijgt u het formulier in het Engels. 
  • Het eenvoudige document is binnen 5 minuten ingevuld.
  • De kosten voor uw online visumaanvraag bedragen slechts 19,95 euro per persoon.
  • U betaalt met Bancontact, KBC/CBC Payment button, Belfius, PayPal of uw kredietkaart.
  • Levering vaak dezelfde dag en meestal binnen een uur.

 

Waaruit bestaan de kosten van een eTA aanvraag?

 

De kosten voor het eTA bestaan uit een aantal losse posten, waaronder consulaire kosten, de aanvraagkosten, transactiekosten, wisselkoersfluctuaties en koersopslag, handmatige foutcontrole en de afgifte van het eTA.

Als u bij ons een aanvraag indient betaalt u €19,95. U hoeft alleen het aanvraag formulier in te vullen. U kunt bij ons betalen met Bancontact, KBC/CBC Payment button, Belfius, PayPal of uw kredietkaart. Er komen bij ons geen onverwachte extra kosten bij. 

 

Kosten van koersopslag

 

Door de Canadese immigratiedienst wordt het eTA uitgegeven. De prijzen van een eTA worden daarom ook beschreven in Canadese Dollars. U moet dan vaak een koersopslag betalen. De hoogte hiervan hangt af van de betaalmethode die u gebruikt.

 

Transactiekosten bij creditcard, PayPal, iDEAL of Bancontact


Als u met uw creditcard of PayPal betaalt voor het eTA worden transactiekosten gerekend die u betaalt bovenop de aanvraag- en consulaire kosten. Indien u het eTA via ons betaalt met iDEAL en Bancontact betaalt u geen transactiekosten. Ook is het gebruik van iDEAL en Bancontact eenvoudiger en veiliger dan betalen met een creditcard.

April 19, 2018
« back

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy