U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

Met de camper door Canada

Op reis naar Canada? En wilt u zoveel mogelijk bezoeken, dan raden wij u aan om een rondreis met camper te doen. Canada is na Rusland het grootste land ter wereld. Om toch zoveel mogelijk te bezoeken in Canada raden wij u aan om een camper te huren. Canada beschikt over prachtige uitgestrekte natuur, met eindeloze nationale parken, talloze prachtige bergmeren en indrukwekkende watervallen. Interesse in een rondreis met camper? Lees dan verder!

Wat wilt u gaan zien in Canada?

 

Voordat u uw reis gaat uitstippelen is het belangrijk om te weten wat u allemaal wilt gaan zien. Liever West of Oost Canada? De meeste toeristen kiezen voor het Westen, maar het Oosten heeft ook prachtige bezienswaardigheden. Voor wildlife spotten raden we het Westen aan, terwijl je in het Oosten prachtige steden als Toronto, Montréal en Ottowa kan bezoeken. Ook heb je in het Oosten meer kans om oog in oog met walvissen te komen. In het Westen heb je meer kans om zwarte beren, grizzlyberen, bergschapen, elanden en zeeleeuwen te spotten.

 

 

 

Beste reisperiode voor een camperreis

 

De bBeste reistijd voor een rondreis door Canada is tussen Maart en Oktober. Er zijn ook de wintermaanden als u van veel sneeuw houd. Om Canada echt op het mooist te zien raden wij September aan. Tijdens deze periode zijn er niet heel veel toeristen en zijn de bossen voorzien van prachtige herfstkleuren, dat wordt ook wel de ‘’Indian Summer’’ genoemd. De zomermaanden zijn ook aan te raden, de temperaturen kunnen oplopen tot 25 graden celsius. Let op: Tijdens de vakantiemaanden heeft u kans dat op de populaire bestemmingen geen camping plaatsen zijn, boek vroeg!

Plannen

 

Besloten wat u allemaal wilt gaan zien? Dan is het tijd om de route uit te gaan stippelen. Je schrijft alle steden, nationale parken en bezienswaardigheden die je wilt zien op. Vanuit daar maak je een logische route die u wilt gaan rijden. Pas op dat u niet te veel kilometers per dag plant. Wij adviseren maximaal 350 kilometer per dag aan en niet meer dan 1000 per week, dat is namelijk erg vermoeiend. Zoek daarom goed uit hoeveel kilometers de totale reis is, en hoeveel dagen u nodig heeft. Geef dat ook aan bij de verhuurder van de camper.

 
 
 

 

Visum aanvragen Canada

 

Naast het aanvragen van een Parks Canada Discovery Pass is het handig op tijd uw visum te regelen. U mag namelijk het land niet betreden zonder een visum voor Canada of ETA*. Bij Evisumservice.be is dat snel online geregeld. De kosten voor een online visumaanvraag zijn slechts 19,95 euro per persoon en u kunt betalen met PayPal, kredietkaart of via bankcontact. Onderstaand nemen we de stappen voor het aanvragen van een visum voor Canada met u door. Uiteraard bent u er met alleen een visum nog lang niet. Een reis naar Canada vergt voorbereiding en wij gaan u wat tips geven die u hierbij zullen helpen.

 

*Een ETA is het toeristenvisum dat je nodig hebt als u een reis wilt maken in Canada. Een visum of ETA is verplicht. Het visum is 5 jaar geldig, echter u mag niet 4 jaar in Canada verblijven. Als u aankomt op het vliegveld wordt u verteld hoe lang u mag blijven, gewoonlijk is 3 à 6 maanden. Binnen die periode kunt u meerdere keren afreizen naar Canada.

 

 

 
June 28, 2017
« back

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy