U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor India aanvragen. De kosten bedragen € 114,95,- per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een kredietkaart.

 

Ga backpacken in het prachtige India

Wilt u gaan backpacken en u bent opzoek naar een land vol avontuur? Dan is India perfect! India is een​ van de meest populaire bestemmingen onder backpackers. Wel heeft u voor deze reis een geldig paspoort en een visum nodig, want zonder deze reisdocumenten wordt u de toegang van het vliegtuig geweigerd. Heeft u geen visum? Het visum voor India kan snel online en geheel in het Nederlands aan gevraagd worden. De kosten voor een visa zijn €89.95 p.p. U ontvangt uw visum zo snel mogelijk in uw mail.

 

 

Voorbereiding op backpack reis in India

 

Voor een backpack reis moet u goed voorbereid zijn. Het is handig om voor uzelf een lijs te maken met wat u allemaal mee moet nemen voor uw reis. Ook is het handig om u zelf te vaccineren voordat u op reis gaat. Er zijn verplichte en niet-verplichte maar wel aangeraden vaccinaties voor India. Het is hiernaast ook slim u te verzekeren, dan kunt u zorgvrij aan uw reis beginnen.

 

 

Wat heeft u nodig voor een backpack reis?

 

-       Een backpack

-       Documenten (tickets, pas van reisverzekering en zorgverzekering, medisch paspoort en reisdocumenten: paspoort en visa)

-       Flightbag

-       Regenhoes

-       Boeken en reisgidsen

-       Toilettas ( tandenborstel, pleisters en geneesmiddelen.)

-       Tent

-       DigiD

-       Deodorant

-       Handdoek

-       Zeep

-       Camera

-       Opladers

 

Vaccinaties voor India

 

Bij een verblijf in een land waar gele koorts is moet je uiterlijk zeven dagen voordat je arriveert in India een vaccinatie tegen gele koorts nemen. Ook bij alleen een overstap op het vliegveld is deze vaccinatie verplicht.

Verder worden de Hepatitis A/B vaccinatie, Rabiës vaccinatie, DTP en mazelen vaccinatie aanbevolen bij een vakantie naar India.

 

In de gebieden van India komt ook malaria voor. Bescherm uzelf daarom goed tegen muggenbeten en laat u goed informeren door uw huisarts over welk soort tabletten u kunt slikken om malaria te voorkomen.


Waar kan ik een Visum voor India aanvragen?

 

Zoals al eerder genoemd  hoeft u voor een visum voor India niet meer naar de ambassade. Op Evisumservice.be kunt u een visum voor India online en geheel in het Nederlands aanvragen. U vraagt al een visum voor India aan voor € 89,95,- incl. consulaire kosten. U kunt het visum met zowel een kredietkaart als debet kaart afrekenen. 

Vraag nu het visum India aan!

 

 

March 13, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor India. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Indiase visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy