U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor India aanvragen. De kosten bedragen € 114,95,- per visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een kredietkaart.

 

Websites die u echt bezocht moet hebben voor uw reis naar India!

Uw zoektocht op het internet zal u gaandeweg alle antwoorden geven. Toch is het een aardige klus om alles uit te zoeken. Inmiddels bent u bij ons op de website beland en gaat uw interesse uit naar India. Zoals u op onze website heeft kunnen zien bent u verplicht een visum voor India aan te vragen voordat u aan uw reis begint. Uiteraard helpen wij u hier graag bij. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Wilt u meer informatie over reizen naar India?  

 

Online kunt u alles vinden. Toch is het niet altijd even eenvoudig filteren welke informatie daadwerkelijk belangrijk is. Onderstaand verwijzen wij u door naar drie die u in razend tempo informeren over de India.

 

Inentingen en Vaccinaties voor India:

 

Voor uw reis naar India bent u verplicht een aantal vaccinaties te nemen. Op de website vacciweb.be vindt u alle informatie over de vaccinaties voor India en waar u deze vaccinaties kunt halen. Het betreft verplichte vaccinaties zoals gele koorts en preventieve maatregelen zoals malaria pillen, die ervoor zorgen dat u en uw omgeving gezond blijft.

 

Cultuur en gewoontes:

 

Wanneer u naar de andere kant van de wereld reist veranderen er een aantal gewoontes. India heeft een prachtige en unieke cultuur, heel anders dan de westerse cultuur. Van Bonjour naar Namasté, om respect te tonen begroet je de mensen in India met Namasté en een traditionele groet. Op  https://koningaap.nl/ staan de belangrijkste informatie over de kledingvoorschriften en eetgewoonten.  

 

 

 

Do’s and Dont's voor India:

 

U wilt natuurlijk de leukste en mooiste plekken bezoeken in India, er zijn al veel mensen voor u afgereisd naar India en die hebben beleefd wat daar allemaal te zien is. Bekijk verschillende reisblogs over India. In deze blog vertellen 2 reizigers over de Do’s en Dont’s tijdens hun reis naar India.

 

Steden die u niet mag missen:


India is een groot land, met verschillende mooie steden, zoals de hoofdstad New Delhi, Jaipur en Mumbai. Al deze verschillende steden zijn te vinden op http://www.momondo.nl/ .Van drukke steden met 12 miljoen mensen, tot de mooiste rustige steden aan de zee. Om de verschillende kanten van India te kunnen zien, deze 14 steden zijn zeker een bezoek waardig.

 

 
 
 
May 08, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor India. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Indiase visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy