U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

5 redenen om naar Canada te reizen

5 redenen om naar Canada te reizen

Canada, het land met de vele bergen, gletsjers, meren en wilde dieren. Canada is het een na grootste land met mooie ongerepte natuur. Hier geven wij u vijf goede reden om naar Canada te gaan.

#1 Gratis entree nationale parken

Canada is jarig! Het land bestaat 150 jaar. En daarom is het hele jaar gratis toegang bij alle nationale parken in het land. Alle parken van het beroemde Pacific Rim, tot de minder bekende Wells gray. Lees dit artikel over de mooiste parken in Canada, voor welke parken u allemaal kunt bezoeken.

 

 

 

#2 Wateractiviteiten

Veel reizigers gaan naar Canada voor de ruige natuur, en de prachtige natuurparken. U kunt natuurlijk met uw huurauto door het park rondrijden, er zijn ook andere manieren om de prachtige natuur te ontdekken. De meeste natuurparken beschikken over de mooiste meren waar ook prachtige dieren in leven. Bijvoorbeeld kunt u met een kajak over Lake Louise en spot u hopelijk walvissen. Een andere manier om de natuur beter te leren kennen is kamperen in de wildernis, bijvoorbeeld in Wells Gray Provincial Park. Wij kunnen u ook aanraden om in Park Wells Gray te gaan kanoën, met de kano kunt op plekken komen waar u normaal niet kunt komen.

 

#3 De Niagara-watervallen

Reist u door Oost-Canada? Dan kunt u de Niagara watervallen niet overslaan. Je hoort ze al van een afstand vele meters naar beneden denderen. Loop over de wandelpaden langs het water, of ga voor een optimale beleving op de Hornblower een boot die langs de gigantische waterval vaart. Vergeet uw poncho niet, u kunt hier aardig nat worden.

 

 

#4 Ontdek de charmes van de Franse steden

Oost-Canada is ook wel het franse gedeelte van Canada. Hier zijn vele prachtige steden te zien met franse invloeden zoals Montreal en Quebec. De historische binnenstad van Quebec staat op de werelderfgoedlijst. Proef hier de heerlijkste kazen en wijnen, het voelt net of u in Frankrijk bent. Als u een mooi uitzicht wilt over de stad Quebec raden wij u aan de kabelbaan ‘’Funiculaire’’ te nemen. U zweeft dan over de stad. Ook in Montreal is de franse sfeer te proeven, deze stad barst van de festivals en evenementen. In de stad is altijd wat te beleven en hangt er een vrolijke sfeer. Wij raden u aan om door Montreal een stadswandeling te maken, tijdens een stadswandeling komt u veel te weten over de oude geschiedenis.

 

#5 De Indianencultuur

In het Noorden van Canada is nog veel te zien van de indianencultuur. In de provincie British Columbia leefden vroeger veel indianenstammen. Wij raden u aan om de route tussen de plaatsjes Prince Rupert en Prince george af te leggen. Tijdens deze route komt u veel indiaanse nederzettingen tegen en oude kleurige totempalen. Er zijn ook verschillende museums te bezoeken in deze streek. Een leuke leerzame toevoeging van uw reis door Canada.

 

Bent u overgehaald?

Hebben wij u met deze 5 redenen kunnen overhalen om op reis naar Canada te gaan? Zo wel, dan zijn er een aantal zaken die u moet regelen voor uw reis naar Canada. 1 van de belangrijkste dingen die u moet regelen is uw ETA Canada, zonder dit visum mag u Canada niet betreden. U hoeft niet meer naar de Canadese ambassade om uw visum aan te vragen, dit kan nu veilig en makkelijk online! Uw visum online aanvragen kan bij evisumservice.be. De kosten voor een visum Canada bedragen €19,95 euro per persoon. U kunt uw visum binnen 5 minuten aanvragen. Is uw visum goedgekeurd? Dan heeft u uw officiële visum binnen 24 uur. Vul hier uw aanvraag voor uw ETA Canada in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
July 07, 2017
« back

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy