U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Canada aanvragen. De kosten voor de ETA Canada bedragen € 19,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, Belfius of een Kredietkaart.

 

5 Steden in Canada

U reis naar Canada is geboekt, u regelt de voorbereiding die u moet treffen voor de reis. Zoals het regelen van het ETA/Visum voor Canada. Nadat alles is geregeld kan u reis naar Canada eigenlijk al beginnen, maar wat gaat u allemaal bekijken en welke steden gaat u bezoeken?

 

Wanneer u aan Canada denkt, denkt u vaak aan prachtige natuurparken. Maar Canada beschikt ook over prachtige steden. De hoofdstad van Canada is Ottawa hier kunt u de top tien bezienswaardigheden van deze stad zien. Maar er zijn ook nog andere mooie steden in Canada, die zeker het bezoeken waard zijn. Hieronder 5 steden in Canada die u niet mag missen.

 

vancouver

Vancouver, Canada

 

Vancouver is een van de grootste steden in Canada, het ligt in de provincie British Columbia. Veel toeristen komen op Vancouver af, omdat het vaak een start of eindpunt is van een rondreis door Oost-Canada. En omdat het een hele moderne en levendige stad is. De meeste bezienswaardigheden zijn te vinden in Downtown Vancouver. Bezienswaardigheden in Vancouver die u niet mag missen:

 

Toronto, Canada

 

Met bijna 3 miljoen mensen is Toronto de grootste stad van Canada. In de binnenstad van Toronto word je omringd door wolkenkrabbers waaronder de 553 meter hoge CN Tower. Toronto is gevestigd naast het Ontariomeer dat grenst aan de Verenigde staten. Toronto staat bekend om de uitstekende voorzieningen en vele bezienswaardigheden, dat maakt Toronto een populaire bestemming voor toeristen die Canada bezoeken.

 

 

 

 

Calgary, Canada

 

Met een prachtige skyline is Calgary een echte aanrader. Calgary ligt ten oosten van de Rocky Mountains. Eeuwen geleden leefden er indianen, daar is nu niet veel meer te zien. Door vele welvaart in de 19e eeuw is Calgary in een snel tempo gaan ontwikkelen. In de binnenstad zie je veel wijken met een eigen karakter. Downtown East Village, Downtown West End, Downtown Commercial Core. Deze verschillende wijken maken Calgary een gevarieerde stad waar veel toeristen op afkomen.

 

 

Calgary

 

Montreal, Canada

 

Montreal betekend in het frans ook wel ‘’Parijs van Noord-Amerika’’ het wordt zo genoemd omdat Montreal het culturele hart van het franstalige deel in Canada is. Montreal staat bekend om de franse sfeer, culturele evenementen zoals festivals en exposities. Voor een franse sfeer in Canada kun je Montreal echt niet overslaan.

 

 

 

Mississauga, Canada

 

Mississauga ligt net al Toronto aan het ontariomeer. Mississauga is een multiculturele stad. De naam heeft de stad te danken aan een oude indianenstam, die daar eeuwen geleden leefde. Mississauga is een moderne en welvarende stad, van wel 750.000 inwoners. Er zijn veel activiteiten en bezienswaardigheden te zien in de stad.

 

 

May 12, 2017
« back

Vraag nu een ETA aan voor Canada. Na ontvangst mailen wij u direct de officiële Canadese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy