« Terug

Paspoort formaat pasfoto per vandaag nodig voor visa China

Evisumservice.be nieuwsbericht namens de Chinese overheid. Het Ministerie van Publieke Veiligheid van China heeft het inzenden van een paspoort formaat foto per vandaag als eis voor het verstrekken van een visum ingevoerd. Daarom moeten wij vanaf heden van al onze reizigers een ook een pasfoto vragen bij de visa aanvraag. Gelukkig blijft de procedure verder gelijk en ondervinden reizigers hier verder geen hinder van, het aanvraagproces nog steeds volledig online, snel en eenvoudig. 

 

 

Pasfoto eisen voor het visum voor China

 

De pasfoto dient een recente paspoort formaat kleurenpasfoto te zijn zoals hiernaast afgebeeld. De eisen hiervoor zijn: Visa China pasfoto eisen voorbeeld foto

 

1.    Uw gezicht dient volledig in beeld te zijn.

2.    Uw gezicht dient ontbloot te zijn (zonder bril).

3.    De achtergrond van de foto dient licht te zijn. 

4.    De afmeting van de pasfoto dient 48mm x 33mm (standaard pasfoto formaat) te zijn. 

5.    Het dient een kleurenpasfoto te zijn.

6.    Toezenden per e-mail of uploaden tijdens de aanvraag in PDF of JPEG formaat.

 

Wanneer u het visa voor China gaat aanvragen via onze website vragen wij u in de sectie paspoortgegevens de foto te uploaden. Indien u de foto niet bij de hand hebt raden wij u aan om de aanvraag zonder foto door te zetten zodat wij wel alvast aan de slag kunnen met het beoordelen van uw gegevens. U kunt de ontbrekende documenten gewoon later per e-mail toezenden.

 

 

Welke gegevens hebben wij verder nog van u nodig? 

 

Ons e-visum is een groepsvisum. Wij hebben een ‘hoofdaanvrager’ nodig. Dit is de persoon aan wie het visum wordt geadresseerd. Op het visum staan dan alle namen en gegevens van de medereizigers. Dit document ontvangt u per e-mail en fysiek per post (FEDEX) op het opgegeven bezorgadres. Verder vult u uw paspoortgegevens in en laat u weten waar en wanneer u aankomt en vertrekt vanuit China.

 

Voor het voltooien van de aanvraag hebben we van iedere reiziger nog een paar documenten nodig:

 

1.    Kleurenkopie paspoort.

2.    Kopie vliegtickets met uw naam erop.

3.    Overzicht van de hotelovernachtingen.

4.    EN sinds vandaag ook de pasfoto zoals hierboven beschreven.

 

 

Hoe werkt ons e-visum?e-visum China aanvragen

 

Het volledig online visum voor China is een groepsvisum. Het voordeel van een groepsvisum is dat de overheid van China minder documenten vereist en de aanvraag minder tijd en werk in beslag neemt. Tevens hebben wij geen fysieke documenten van u nodig. Enkel een aantal scans voldoet. Wilt u niet direct alles aanleveren of heeft u daar nu geen tijd voor? Dan kunt u er ook voor kiezen om de documenten later aan te leveren. 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

September 12, 2018
« Terug
Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy