U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 39,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

Luchthavens van Vietnam en hoe daar te geraken?

U wilt naar Vietnam, maar hoe kunt u daar het best geraken vanuit België en welke luchthavens zijn het handigst.

 

Ho Chi Minhstad– Ho Chi Minh Airport Tan Son Nhat

 

De meest gekozen optie is vliegen van Brussel naar Ho Chi Minhstad met een overstap. Ho Chi Minhstad ligt in het zuiden van Vietnam. Het makkelijkst is om over te stappen op Dubai of Doha (Qatar) omdat dit op de route van België naar Vietnam ligt. Deze vlucht duurt inclusief overstap tussen de 14-17 uur afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. In Ho Chi Minhstad zult u landen op de Internationale luchthaven Tan Son Nhat. De grootste airport van Vietnam wordt gezien als de perfecte startpunt voor alle backpackers in Vietnam.

 

 

 

Hanoi – Hanoi International Airport Noi Bai

 

 

Naast Ho Chi Mingh is ook Hanoi een populaire luchthaven Vietnam om naartoe te vliegen. Vanuit Brussel kunt u naar Hanoi vliegen met een overstap in Dubai, Hong Kong of Parijs. Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, ligt in het noorden van het land. Deze vlucht duurt tussen de 14-18 uur afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. In Hanoi zult u landen op de Internationale luchthaven Noi Bai. De luchthaven is erg modern omdat er in 2007 een nieuwe vleugel is aangebouwd.

 

 

Đà Nẵng - Đà Nẵng International Airport

 

Đà Nẵng ligt in centraal Vietnam, aan de Zuid-Chinese zee. De luchthaven van Đà Nẵng wordt vooral gebruikt door reizigers die graag centraal Vietnam willen ontdekken. Het nadeel is dat u twee keer moet overstappen vanuit België. Als u vliegt vanuit Brussel moet u in London en Hong Kong overstappen, de totale reis duurt rond de 20-25 uur. Đà Nẵng is vooral aan te raden om aan te vliegen vanuit Vietnam. U kunt het best een binnenlandse vlucht nemen vanaf Hanoi of Ho Chi Minhstad.

 

 

Đà Nẵng International Airport

 

 

Binnenlandse vluchten in Vietnam

 

Vietnam is ruim 10 keer zo groot als België dus om veel van het land te zien is een binnenlandse vlucht noodzakelijk. Đà Nẵng ligt vlakbij de prachtige havenstad Hoi An, vanaf Ho Chi Minh en Hanoi kunt u hier al voor zo’n €30 euro naartoe vliegen met VietJet Air. Deze vlucht duurt ruim 1 uur en gaat iedere dag meerdere keren. Ook kunt u natuurlijk van Hanoi naar Ho Chi Minhstad vliegen, om zowel het zuiden als het noorden te ontdekken. Op deze route vliegt ook VietJet Air een enkeltje kunt u al scoren voor €40 euro per persoon. Deze vlucht brengt u in twee uur aan de andere kant van Vietnam. Vanuit Hanoi kunt u Halong Bay bezoeken, de mooiste eilandjes die Vietnam rijk is. Ook Ho Chi Minh en omgeving hebben genoeg te bieden zoals de Mekong Delta.

 

 

Zonder visum geen Vietnam!

 

Bent u aan het oriënteren voor een reis naar Vietnam? Nadat u een vlucht heeft geboekt is het belangrijk om een visum te regelen. U moet er ook voor zorgen dat uw paspoort nog tenminste 6 maanden geldig is op het moment dat u Vietnam verlaat. Dit kan namelijk niet meer bij de ambassade, via Evisumservice.be kunt u gemakkelijk een visum voor Vietnam aanvragen voor maar €20,85. Vraag nu een visum Vietnam aan

 
 
 
 
 
November 24, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy