U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 39,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

Vijf Highlights In Vietnam Die U Niet Mag Missen

 

U heeft een reis geboekt naar Vietnam, maar dan? Er is zoveel te zien in dit mooie land. Wat zijn de highlights in Vietnam die u zeker niet mag over slaan? Deze vijf highlights moet u zeker bezoeken tijdens uw reis door Vietnam.

 

 

Mekong Delta

Mekong Delta

 

De Mekong Delta in het zuiden van Vietnam staat bekend om de kleine riviertjes, woonboten en drijvende markten. Het leven van de lokale bevolking in deze delta speelt zich af op en rond het water. De drijvende markten zijn heel bijzonder en worden vaak de mooiste ter wereld genoemd. De Mekongrivier vanuit Tibet, stond hier in de Zuid-Chinese zee en vormt daarom het kloppend hart van deze regio. De delta bestaat uit een wegennet van allerlei riviertjes die met elkaar verbonden zijn en door de lokale bevolking worden gebruikt voor het vervoeren van mensen en goederen.

 

 

Hanoi

Hanoi

 

De hoofdstad van Vietnam is waarschijnlijk het beginpunt van uw reis. Na een vlucht vanuit België komt u aan in Hanoi en kunt u meteen genieten van de Vietnamese cultuur. Benieuwd naar vluchtinformatie over Vietnam en de luchthavens? Dat leest u hier! De stad kent nog veel Franse invloeden en is daarom absoluut het bezoeken waard. Het oude centrum bestaat uit klein, kleurrijke en authentieke huisjes. Hanoi biedt ook goede manieren om kennis te maken met de Vietnamese keuken. Op iedere hoek van de straat kunt u genieten van Vietnamese gerechten!

 

 

Halong Bay

Ha Long Bay

 

Een eilandengroep voor de kust van Hanoi, die op nummer 1 staat van must sees in Vietnam. Deze eilandengroep bestaat uit meer dan 3.000 eilanden, kleine en grote maar vooral groene eilanden. De groene eilanden bieden een prachtige contrast met de helder blauwe zee. De gigantische kalkstenen rotsen in de helderblauwe zee zijn echt een reden om Halong Bay te bezoeken. Een boottocht is de beste manier om Halong Bay te verkennen.  Weg dromen van Halong Bay? Denk wel aan een visum voor Vietnam, u komt namelijk zonder visum het land niet in!

 

 

Sapa

SAPA

 

Dit prachtige bergdorpje in het noorden van Vietnam kent de mooiste rijstvelden die u waarschijnlijk ooit zult zien. De helder groene rijstvelden zijn een prachtig decor voor een mooie wandeling. Naast de rijstvelden kent Sapa ook bamboebossen, compleet vol met bamboebomen. Heel bijzonder om te zien en zeker de moeite waard om te combineren met de mooie rijstvelden. Tijdens een wandeling door Sapa komt u lokale bevolking tegen en kunt u dus kennis maken met vele lokale gebruiken en tradities. Wat is de beste reistijd voor Sapa? Dat leest u hier!

 

 

Hoi An

Hoi An

 

De stad is de meest sfeervolle stad van Vietnam wordt genoemd. Door de Thu Bon rivier die midden door deze stad stroomt, wordt de sfeer in deze havenstad gecreëerd. De havenstad Hoi An aan de Zuid-Chinese zee kent de mooiste straatjes en steegjes in het oude centrum. Een wandeling door de binnenstad klinkt goed? Maar een fietstocht is nog leuker! Als de zon onder is wordt de stad verlicht door tientallen lichtjes en lampionnen wat een magische sfeer aan de stad geeft. Naast de binnenstad kunt u in Hoi An ook perfect genieten van welverdiende rust, er zijn namelijk ook veel stranden rond Hoi An. 

 
 
 
 
 
 
November 24, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy