U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

De 10 beste skigebieden in de Verenigde Staten

Weet u nog niet waar u dit jaar voor uw wintersport heen wilt en wilt u een echte ski of snowboard ervaring, dan is het nu de tijd om uw spullen te pakken en naar Amerika te gaan! Hier de mooiste plekken in de Verenigde staten voor een ultieme ervaring. 

 

1.     Vail, Colorado

 

Een van beste skibestemmingen in de Verenigde Staten en wereldwijd is toch wel Vail. Er is plek voor elk niveau. Wel kan het behoorlijk druk zijn, als u hier niet van houdt is het verstandig om buiten de kerst- en voorjaarsvakanties te komen.

 

Vail heeft een bevolking van zo’n 5.483 inwoners. Een skigebied rond de 234 km piste en het hoogste punt in Vail is rond de 3427 meter.

Skivakantie Vail, Colorado Amerika

 

 

2.     Big Sky, Montana

 

Voor de meest romantische ervaring voor skiërs is in Big Sky de beste bestemming. Het is verstandig om hier net voor kerst heen te gaat, omdat het eind december en in januari erg koud kan worden. 

 

Big sky telt een bevolking van 2.308 inwoners. Het aantal km piste is rond de 250 km en heeft een hoogte van 2.200 meter.

Wintersport Big Sky, verenigde staten

 

3.     Sugarloaf, Maine

 

Sugarloaf ligt in het Noordoosten van de Verenigde Staten. Het geeft u het idee alsof terug in de tijd gaat, als u kijkt naar de manier van leven en hoe de stad eruitzien. Ook geeft Sugarloaf u nooit het idee dat er te veel mensen zijn en kunt altijd doen waar u behoefte aan heeft.

 

Sugarloaf ligt op een hoogte van 1.296 meter en de langste ski run die u hier kan maken is 5,6 kilometer.

wintersport Sugarloaf, Amerika

 

4.     Taos, New-Mexico

 

Voor als u met het hele gezin op vakantie wilt gaan is Taos de beste bestemming voor u en het gezin. Naast de prachtige pistes en natuur hebben ze ook perfecte ski scholen die iedereen kan klaarmaken om veilig de bergen af te skiën.

 

Taos heeft 5.763 inwoners. En ligt op een hoogte van 2.124 meter, waarbij de langste skipiste rond de 8 kilometer is.

Wintersport taos, new mexico

 

5.     Sun Valley, Idaho

 

Sun Valley is al meer dan 75 jaar een van de populaire skibestemmingen. Het wordt eigenlijk zien als de geboorteplaats van de wintersport in de Verenigde Staten.  

 

Sun Valley telt zo’n 1.436 inwoners. En ligt op een hoogte van 1.812 meter, waar skipistes zijn met een lengte van 9 kilometer. 

Wilt u meer weten over Sun Valley lees dan: Geweldige ervaing in Sun Valley 

wintersport sun valley amerika

6.     Park City, Utah

 

Met een keuze uit vele mooie resorts en een jong publiek is Park City een prachtige ski bestemming met vele mogelijkheden voor wie ook nog van uitgaan houdt.

 

Park City heeft 8.299 inwoners. En ligt op een hoogte van 2.134 meter en heeft lengtes van skipistes rond de 6 kilometer.

ski vakantie Park City, Amerika

 

7.     Jackson Hole, Wyoming

 

Het is niet voor niets dat vele grote sterren huizen kopen in Jackson Hole, aangezien het skiën hier geweldig is. Ook heeft het skigebied fantastische mogelijkheden voor crosscountry, dus als u geen zin heeft in snowboarden of ‘normaal’ skiën. Dan zijn er altijd nog andere activiteiten waar u van kunt genieten.

 

Jackson Hole heeft 10.529 inwoners. Ligt op een hoogte van 1.901 meter en heeft een oppervlakte van 7,64 km2

wintersport jackson hole, amerika

 

8.     Mount Baker, Washington

 

Mount Baker staat bekend als de parel van de Pacific Northwest ski country. Hier valt jaarlijks namelijk rond de 16,5 meter sneeuw. Dat betekent dus veel verse poedersneeuw om doorheen te skiën of boarden.

 

Mount Baker heeft 10.330 inwoners en ligt op een hoogte van 3.286 meter.

wintersport mount baker vakantie

 

9.     Silverton, Colorado

 

Heli-skiën is een groeiende activiteit, waarbij skiërs uit de helikopter springen op de besneeuwde bergen van Silverton. Het biedt dan ook de beste mogelijkheden hiervoor, maar daarnaast kunt u ook perfect terecht voor het normale skiën of snowboarden

 

Silverton heeft 630 inwoners. Het ligt op een hoogte van 2.840 meter met een oppervlakte van 219 ha

wintersport silverton, amerika

 

10.  Aspen, Colorado

 

Aspen is een adembenemende, luxe bestemming om te skiën. High end boetieks en toeristen maken deze kleine stad toch speciaal en werelds.

 

Aspen telt zo’n 6.871 inwoners. Het ligt op een hoogte van 2.438 meter en alles bij elkaar heeft Aspen 484 kilometer piste tot zijn beschikking

 

Wintersport Aspen, Amerika

 

February 07, 2018
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy