U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

De bekendste routes in de USA die u afgelegd moet hebben !

 

Route 66 in Arizona, Amerika

 

Route 66

 

Deze bijzondere route van ongeveer 4000 kilometer loopt van Chicago naar Santa Monica en werd in de jaren 30 gebruikt om naar het westen te komen. Voordat u deze route aflegt spendeer eerst een paar dagen in Chicago, deze prachtige stad met indrukwekkende skyline, vele winkels, musea, en bars vol jazz en blues is het zeker waard te bezoeken. Tijdens uw rit op route 66 komt u door 8 staten en kunt u verschillende typisch Amerikaanse indrukken opdoen. Geniet ook van de natuur, en de levendige dorpjes en steden onderweg. Eenmaal in Santa Monica aangekomen kunt u genieten van het strand.

 

Highway 1, California, Amerika

 

Highway 1

 

Ook wel de California State route 1 genoemd. Deze prachtige route met kronkelige wegen langs de westkust van Amerika is echt een hele beleving. Deze route loopt van San Francisco tot aan Los Angeles en is ongeveer 650 kilometer lang. U kunt er ook voor kiezen om van Seattle naar Dan Diego te reizen ( een verlengde optie van de andere route) deze route is 2400 kilometer lang. Op deze route komt u enorm veel verschillende indrukken opdoen. Van nostalgische vissersdorpjes, massale steden, verlaten stranden, hippe hotspots tot aan enorme bossen.

 

Route 80, San Diego, Amerika

 

Route 80

 

Van route van ongeveer 5000 kilometer van San Diego naar Georgia zit vol met verschillende culturen en landschappen. Van enorme bossen tot woestijnen. Ook qua culturen zult u van alles tegenkomen. Allerlei soorten Amerikaanse keukens werden ontwikkeld langs deze route, o.a. de BBQ, Cajun en Creools. De wegrestaurants zijn ook écht een aanrader om een echt authentieke ervaring te hebben. Alle gebieden waar u doorheen zult komen zijn relatief niet erg toeristisch en dat zult u direct merken aan de portemonnee.

 

Route 2, The Great Northern, Amerika

 

Route 2

 

Deze route van oost naar west wordt ook wel The Great Northern genoemd en loopt van Seattle naar Acadia National Park. Qua natuur kunt u uw hart ophalen; van prachtig zeezicht tot hoge bergen. Wilde rivieren en prachtige bossen zult u tegenkomen in het begin van uw trip bij de Rocky Mountains. Naast een aantal staten waaronder Wisconsin en Michigan zult u een stuk door Canada reizen. Deze route 2 draait vooral om de prachtige Amerikaanse natuur, dorpjes zult u zelden tegenkomen.

 

Route 50, San Fransisco, Amerika

 

Route 50

 

Deze route loopt van oceaan naar oceaan, met ruim 5000 kilometer dwars door het hart van de USA van San Francisco tot aan Washington DC is dit een route die u meegemaakt moet hebben. U rijdt door prachtige natuurgebieden als o.a. de Rocky Mountains, de Great Plains en Sierra Nevada. Het lijkt een reis terug in de tijd. Time Magazine was een en al lovend over deze route in 1997. En wij snappen waarom dit nog steeds onveranderd is; u bezoekt op deze route meer dan honderd écht authentieke stadjes, met hun eigen cultuur en identiteit. Vol met molens en spoorlijnen, maar ook vele parken en oude watertorens.

 

 

Ziet u uzelf al een of meerdere van deze routes zelf afleggen in het prachtige en diverse Amerika? Zorg dat u naast het inpakken van uw koffer niet vergeet een visum aan te vragen. Als u als Belg wilt afreizen naar Amerika moet u namelijk in bezit zijn van een paspoort dat nog tenminste 6 maanden geldig is op het moment dat u Amerika verlaat. En daarnaast dient u in het bezit te zijn van een geldig visum.

 

 

Waar kan ik een visum voor Amerika aanvragen?

 

Tegenwoordig hoeft u voor een visum voor Amerika niet meer naar de ambassade. Het zelf online aanvragen van een visum voor Amerika kost slechts €29,95 euro. U kunt het visum zowel met een kredietkaart als een debet kaart afrekenen. Ook kan het worden voldaan via iDeal en PayPal.

 

 

Vraag nu een visum aan voor de USA!

February 24, 2017
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy