U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

De skibestemming van Amerika, Vail

Vail is een plaats van Eagle County in de Amerikaanse staat Colorado. Met een bevolking van zo’n 5.483 inwoners. Het skigebied heeft rond de 234 km piste en het hoogste punt in Vail is rond de 3.427 meter. Ook staat het nog eens bekend als beste skigebied in de Verenigde Staten.

 

Het dorp is gebouwd in dezelfde stijl als in Oostenrijk. U vindt er gezellige ‘Gasthöfe’ en ‘Stubes”.  Vail is een erg luxe dorp, wat je dan ook kan vergelijken met Sankt Anton, Ischgl en Kitzbühel. Tevens lijkt het skigebied niet op Oostenrijk, met meer dan dertig liften is het een van de grootste skigebieden in Noord-Amerika.

 

Aan de ‘voorkant’ van het skigebied vindt u de brede blauwe en rode pistes, met enkele zwarte afdalingen. Maar aan de ‘achterkant’ van het skigebied is eigenlijk het waar het allemaal gebeurd. De Back Bowls zijn erg bekend. Vanaf daar kunt u de berg via drie plaatsen over en kunt u per ski afdaling kiezen welke bowl het gaat worden: China Bowl, de Sun-Up Bowl, de Sun-Down Bowl, de Siberia Bowl of de Mongolia Bowl. Pistes worden nauwelijks aangegeven, aangezien u er over een breedte van 1,5 km overal kunt afdalen.

 

Als u weer beneden bent kunt u via een van de drie stoeltjesliften weer naar de bewoonde wereld. Waar zich Blue Sky bevindt, wat een relatief nieuw skigebied is. Met slechts drie liften en een groot aantal zwarte afdalingen.

 

Wilt u weten welke skiplaatsen nog meer geweldig zijn om te bezoeken in de verenigde staten lees dan De 10 beste skigebieden in de Verenigde Staten. Vergeet ook niet dat u een ESTA nodig heeft voor de Verenigde Staten!

February 21, 2018
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy