U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

De top 10 bezienswaardigheden in New York City

 

Als u van plan bent om naar Amerika te gaan mag een bezoek aan ‘The Big Apple’ uiteraard niet ontbreken. Er is hier ontzettend veel te doen en te beleven.

 

Ground Zero in New York

 

1.      Ground Zero en Wall Street

Twee gebeurtenissen staan hier centraal: de terreuraanslagen van 9/11 en de financiële crisis van 2008. U kunt bij Ground Zero de plek zelf bekijken en ook het Memorial museum dat zich daar bevind. In Wall Street ziet u het financieël hart van New York.

 

Meatpacking District New York

 

2.      Meatpacking District

In de serie Seks and the City lopen de vier vrouwen regelmatig door deze buurt. Van deze voormalige slachtersbuurt is weinig over. Het bestaat nu uit exclusieve boetiekjes, dure warenhuizen en restaurants.

 

Times Square in centrum New York

 

3.      Times Square

Times Square is zowel een plein als een buurt in Manhattan. Het staat vooral bekend van de LED-gevels, de gele taxi’s, straathandelaren en de excentrieke mensen. Het klassieke culturele centrum van New York. De theaterwijk Broadway bevind zich hier!

 

Het Empire State Building in New York

 

4.      Empire State Building

Hét symbool van de bekende New York skyline. Het uitzicht vanaf de top is prachtig. Vele toeristen staan al vroeg in de rij om dit met eigen ogen te bewonderen.

 

5.      Lower East Side

In deze vroegere joodse immigrantenwijk is de subcultuur van Manhattan overal te merken. Met vele bars, galerijen, clubs en kleine winkels is dit een erg gezellig geheel.

 

Vrijheidsbeeld in New York

 

6.      Vrijheidsbeeld

In Battery Park vertrekken er dagelijks om het uur boten richting Ellis Island en het Vrijheidsbeeld. Mensen staan vaak twee uur in de rij voor deze activiteit.

 

7.      Greenwich Village

Smalle straatjes, oude herenhuizen, luxe restaurants. Het wekt de indruk van een sfeervol dorpje ook al bevind het zich middenin een grote stad.

 

Brooklyn Bridge in New York

 

8.      Brooklyn Bridge

Ooit was deze brug de langste hangbrug ter wereld. Via deze brug loopt u Brooklyn Heights en de skyline van Lower Manhatten tegemoet. Dankzij een verhoogd voetpad op de brug kunnen voetgangers rustig genieten van het prachtige uitzicht zonder last te hebben van het autoverkeer.

 

9.      Central Park

New York City kan erg hectisch en overweldigend zijn. Het bekende Central Park ligt midden in New York, en is vier kilometer lang. Veel toeristen trekken zich hier even terug om tot rust te komen.

 

10.  Brooklyn

Brooklyn is dé wijk van muzikanten, studenten, designers en kunstenaars. Het creatieve ‘centrum’ van New York. Hier bevind zich ook de Brooklyn Botanic Garden, een stadstuin met Japanse invloeden.

 

February 20, 2017
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy