U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Geweldige ervaring in Sun Valley

Sun Valley is een toeristische stad in Blaine Country wat ligt in de plaats Idaho. Sun Valley heeft zo’n 1.436 inwoners en een oppervlakte van 24,8 km2. Het gebied ligt op 1.812 meter hoogte en een gemiddelde temperatuur van -13, waardoor je altijd zeker bent van sneeuw.

 

Bald Mountain

 

Voor skiers staat Sun Valley bekend als het alpineski gebied, wat komt door de hoofd berg Bald Mountain, wat 2,790 meter hoog is en 1.035 meter naar beneden gaat met skigebieden. Door het uitgebreide en niet stoppende skigebied met verschillende soorten moeilijkheidsgraden is dit gebied een van de betere skigebieden in de wereld.

 

Grootste skiwedstrijd

 

Voor de World Cup skiwedstrijden was de Harriman Cup in Sun Valley een van de grootste skiwedstrijd in Noord-Amerika samen met de Snow Cup in Alta. En de Roch Cup in Aspen Mountain. De Hariman Cup werd eerst gehouden op de Boulder Mountain in het noordelijke gedeelte van Sun Valley. Daarna werd de wedstrijd gehouden aan de ‘Warm Spring side’ van de Bald Mountain. In het laatste jaar van deze wedstrijd deden de beste racers mee van die tijd en werd het dan ook een van de grootste skiwedstrijd van die tijd.

Op de Olympische spelen in Salt Lake City in 2002 werd Sun Valley wat 480 km van elkaar af ligt werd Sun Valley gebruikt voor trainingen en ‘site resort’

 

Off Piste

 

Naast de mooie ski en snowboard faciliteiten heeft Sun Valley ook leuke activiteiten als Langlaufen, slee ritten en schaatsen voor als u een dag geen zin in hebt. Ook als u even een dagje wilt winkelen is dit ook superleuk in Sun Valley met als echte Amerikaanse winkels tot leuke boetieks.

 

Zomer

 

Ook in de zomer zijn de mogelijkheden groot in Sun Valley, van paardrijden tot vliegvissen.  Er zijn hier loop-, ren- en fietsroutes, maar ook mooie golf faciliteiten in de bergen. En als u echt een keer wat nieuws wilt zijn er ook schiet activiteiten die u kunt volgen

 

Wilt u weten welke skiplaatsen nog meer geweldig zijn om te bezoeken in de verenigde staten lees dan De 10 beste skigebieden in de Verenigde Staten.

 

Vergeet ook niet dat u een visum voor Amerika nodig heeft, vraag deze hier aan!

February 21, 2018
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy