U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

het adembenemende skigebied, Aspen

Aspen is de grootste plaats van Pitkin County in de Amerikaanse staat Colorado. Met ongeveer een bevolking van 6.871 bewoners.  Het dorp is sinds eind jaren 40 vooral bekend als skioord, met een skigebied van 479 km piste. Sinds 2002 zijn dan ook de Winter X Games in Aspen gehouden. 

 

Aspen is eigenlijk wel een van de bekendste skigebieden ter wereld en staat dan ook bij vrijwel iedere wintersporter op de bucketlist.

Het skigebied heeft vier verschillende soorten gebieden. Aspen Highlands, wat bekend staat door het aantal ‘double diamonds’. Aspen Buttermilk wat perfect is voor beginners. Snowmass Village en Aspen zijn gebieden waar iedereen zich eigenlijk thuis voelt. Daarnaast rijden er gratis shuttlebussen rond die deze dorpen met elkaar verbindt, waardoor u gemakkelijk en snel alle gebieden kunt uitproberen. Een top wintersport vakantie in Amerika dus!

 

Ook hoeft u zeker niet bang te zijn dat er geen sneeuw valt als u onderweg naar Aspen bent, aangezien er jaarlijks maar liefst 800 cm sneeuw valt. Dit is ongeveer meer dan het dubbele van wat er in Europa valt.

 

Naast het skiën en snowboarden zijn er ook andere leuke activiteiten. Een tocht met honden- of arrenslee zal onvergetelijk zijn. Of als u toch meer houdt van snelheid is het ook geweldig om u uit te leven op een sneeuwscooter. Daarnaast is het in Aspen ook mogelijk om te schaatsen of langlaufen in een prachtig decor.

 

Wilt u weten welke skiplaatsen nog meer geweldig zijn om te bezoeken in de verenigde staten lees dan De 10 beste skigebieden in de Verenigde Staten

 

 

 

February 21, 2018
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy