U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Het beste van Park City

Park City is het skigebied van Salt Lake City wat zo’n 51 km van elkaar ligt, dit gebied ligt in de Amerikaanse staat Utah. Park City heeft een geschatte bevolking rond de 8299 mensen.

 

Het skigebied heeft verschillende soorten bergen als The Canyons, Park City en Deer Valley. Park City en Deer Valley waren dan ook erg belangrijke plekken voor de ski- en snowboard onderdelen tijden de Olympische spelen van 2002. Park City is dan ook een berg met veel snowboarders en veel fun parken. Park City en The Canyons zijn op dit moment met elkaar verbonden, waardoor het op dit moment een van de grootste skigebied is van Noord-Amerika en u eindeloos kunt skiën. Daarnaast is Deer Valley een plek waar meer skiërs op af komen en heeft dan ook een iets rustigere uitstraling met lange, mooie pistes en heerlijke restaurants. Allemaal redenen om uw vakantie naar Amerika te regelen!

 

De redenen dat de sneeuw zulke goede condities heeft is ten eerste, omdat het op 2134 meter hoogte ligt, waardoor u altijd sneeuwzeker bent. Daarnaast komt het ook door het zoute meer wat uitstoot naar de bergen, waardoor u als het ware door de sneeuw heen vliegt.

 

Ook is het off piste erg leuk in Park City. Heeft u een dagje geen zin om te skiën of is het weer niet naar u zin? Dan zijn er ook andere leuke activiteiten, als leuke winkels, kunstgalerijen en boetieks. Ook is er een mogelijkheid voor sneeuwscooter-tours, paardrijden of tochten met de paardenslee.

 

Wilt u weten welke skiplaatsen nog meer geweldig zijn om te bezoeken in de verenigde staten lees dan De 10 beste skigebieden in de Verenigde Staten

February 21, 2018
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy