U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Mooiste stranden van de Verenigde Staten

Amerika beschikt over prachtige nationale parken, grote steden en de mooiste routes voor touren met de auto en motor. Maar wist u ook dat Amerika beschikt over prachtige stranden? Aan de westkust (Pacific Oceaan) en aan de oostkust (Atlantische Oceaan) zijn de mooiste stranden te vinden. Om tijdens uw vakantie tot rust te komen en te genieten van de zon. 

 

Venice Beach, Los Angeles

 

Het wereldberoemde Venice Beach aan de kust van de stad Los Angeles California, palmbomen, goudkleurige stranden en zwoele temperaturen. Ook wel de perfecte plek voor een strandvakantie. U kunt u vermaken op de Venice Beach Boardwalk, de drukke boulevard. Het is een echte toeristische trekpleister, perfect voor vermaak aan het strand maar in serene rust op je badlaken van de zon genieten zit er niet in.

 

 

Waikiki Beach, Hawaii

 

Bij Hawaii denkt u natuurlijk aan prachtige stranden, Waikiki Beach is er daar een van. Uitstekende plek voor surfliefhebbers. Het is een echte badplaats met veel hotels, winkels en restaurants, perfect voor een heerlijke stranddag. Ook voor geschiedenisliefhebbers is er wat te beleven, bezoek de haven Pearl Harbor.

 

 

Miami Beach, Florida

 

Gelegen aan de levendige stad Miami, als u klaar bent met de hitte in de stad kunt u afkoelen aan het prachtige strand van Miami. De witte zandstranden, de altijd aangename temperatuur maken het perfecte strand. Op Miami Beach is altijd wat te zien of te beleven, het is een populaire plek voor fotoshoots. Ook zijn er op Miami Beach sfeervolle restaurants en mooie beachclubs te vinden, om perfect tot rust te komen.

 

 

Main Beach, Long Island

 

Main Beach is nabij East Hampton en gelegen in de staat New York. Main Beach is een lang zandstrand, perfect om een dagje uit te waaien. Het is een van de populairste bestemmingen in The Hamptons, het gebied waar veel rijke amerikanen verblijven in hun vakantiehuizen. Of wanneer u wilt ontsnappen van de hitte in de stad New York, er zijn bussen die van New York naar East Hampton gaan.

 

 

 

Cannon Beach, Oregon

 

Cannon Beach, staat bekend vanwege de imposante rotsformaties langs de kustlijn van de Stille Oceaan. Dit strand in Oregon is heel verschillend van de andere stranden in de Verenigde Staten dus zeker het bezoeken waard. Perfect om een dagje uit te rusten, in de omgeving zijn prachtige autoroutes en natuurreservaten.

 

 

Santa Monica Beach, Los Angeles

 

Santa Monica Beach, misschien wel het bekendste beeld van Los Angeles de pier met het reuzenrad. In Santa Monica Beach is er van alles gaande, zoals straatartiesten, winkels, restaurants. Tip hier u een fiets of skeelers om u te kunnen verplaatsen over de boulevard.

 

 

 

Enthousiast geworden?

 

Kunt u niet wachten om heerlijk op een van deze stranden te gaan genieten van het zonnetje? Dan zijn er een aantal belangrijke dingen waar u aan moet denken voordat u op reis gaat naar de Verenigde Staten, hieronder de belangrijkste voorbereidingen die u moet treffen voor uw reis.

Reisverzekeringen

Is het handig om voor u reis naar Amerika een reisverzekering af te sluiten? Een reisverzekering is een verzekering die u dekking geeft in onvoorziene gevallen wanneer u in het buitenland bent. Gevallen waarin u gebruik kan maken van een reisverzekering:

 

  • U wordt ziek en moet eerder naar huis

  • U moet door vertragingen overnachten in en hotel

  • U moet naar het ziekenhuis of heeft anderszins medische hulp nodig

  • U heeft juridische bijstand nodig na een ongeval

 

 

Visum aanvragen

Als u naar de Verenigde Staten op vakantie gaat, dan is het verplicht een ESTA/Visum aan te vragen. Uw ESTA formulier kunt u online bij evisumservice.be invullen. Uw aanvraag voor ESTA Verenigde Staten wordt behandeld binnen 24 uur. Een ESTA is 2 jaar geldig en u mag er gedurende die tijd zoveel gebruik van maken als u wil. U kunt geen visum aanvragen op het vliegveld, dit moet voor uw reis al geregeld zijn. Zonder een ESTA wordt uw toegang tot de USA geweigerd. Overigens is het in de meeste gevallen al niet mogelijk om in te checken zonder dat u toegang tot de VS is verleend. Uw visum die u op Evisumservice.be heeft geregeld wordt aanvaard op alle luchthavens van de Verenigde Staten.

Uw ESTA aanvragen in 5 stappen

 

      1. U vult het online aanvraagformulier in op de Evisumservice.be website.

      2. U voegt een digitale kopie van uw paspoort en een pasfoto door.

      3. U betaalt 29,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

      4. We behandelen uw aanvraag binnen 24 uur en bezorgen de formulieren aan de

           Amerikaanse ambassade.   

      5. U drukt uw visum in kleur af en neemt het mee op reis!

 

 

July 03, 2017
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy