U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Leukste nationale parken in de Verenigde Staten

Denkt u bij de Verenigde Staten vooral aan grote steden? Think twice! Amerika beschikt over prachtige natuurgebieden die het bezoeken waard zijn. In de Verenigde Staten zijn ruim 50 nationale parken, wij hebben een lijst gemaakt van de 5 mooiste parken in Amerika.

 

Yellowstone National Park

 

Onder vele mensen wordt Yellowstone National Park het mooiste park in de Verenigde Staten genoemd. Yellowstone National Park ligt in Wyoming, Montana en Idaho. Yellowstone is het oudste nationale park van de wereld en bestaat al sinds 1872. Yellowstone National Park is met bijna 9.000 vierkante kilometer het grootste park van de Verenigde Staten. Bezoek het park voor het vulkanisme, geisers en warme bronnen. In Yellowstone park zijn ook prachtige meren en rivieren te vinden waar u perfect kunt vissen.

 

 

 

Grand Canyon

 

Grand Canyon wordt ook wel een van de zeven natuurlijke wereldwonderen genoemd. Volgens veel mensen is het de meest indrukwekkende Canyon in de wereld. De Grand Canyon is niet alleen groot, maar ook ontzettend diep. De totale lengte is 446 kilometer, de breedte verschilt van 6 tot 29 kilometer, en de Canyon is op sommige punten 1,8 kilometer diep. De Grand Canyon ligt in de staat Arizona, u kunt de Canyon gemakkelijk bezoeken vanuit Las Vegas.

 

 

Death Valley

 

Death Valley is een van de nieuwste nationale parken van de Verenigde Staten. Het is in 1994 gevormd en wordt vaak onterecht overgeslagen door de bezoekers omdat er wordt gedacht dat er in de woestijn niet veel te zien valt. Met 14.000 vierkante kilometer (half zo groot als België) is Death Valley een van de grootste nationale parken. Death Valley staat vooral bekend om zijn verschillende landschappen en uitzichten.

 

 

 

Zion National Park

 

Zion National Park is een prachtig park in Utah wat u echt niet mag missen. Zion was het eerste nationale park in Utah, het is gesticht in 1919. Zion is in Utah het populairste nationale park met meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar. De Virgin River stroomt door Zion National Park. Als je in het park wandelt heb je het gevoel of je in een scene van Jurassic Park bent beland. Met zijn ruige rotsen en vele diersoorten geeft Zion National Park een avontuurlijke sfeer.

 

 

 

Everglades National Park

 

De trots van Florida, Everglades National Park. Als u alligators wilt spotten in het wild, is dit de perfecte plek. Om de alligators het best te kunnen spotten raden wij u een tour met een airboat aan, zodat u makkelijk kunt verplaatsen door de moerassen en mangroves. De Everglades is vaak een slachtoffer van hevige regenval, bosbranden, overstromingen en droogte. In 2010 is het park daarom verklaard tot bedreigd werelderfgoed, een goede reden om het park snel te bezoeken.

 

 

 

 

Reizen naar Amerika

Enthousiast geworden om een van deze parken te gaan bezoeken? En van plan een reis naar Amerika te gaan boeken? Dan zijn hier een aantal dingen waar u op moet gaan letten of gaan regelen.

Vaccinaties en Hygiëne

 

Vaccinaties voor een reis naar de Verenigde Staten zijn het niet verplicht of noodzakelijk. De enige infectieziekte in de Verenigde Staten dat een gezondheidsrisico voor reizigers kan vormen is rabiës. Rabies kunt u oplopen tijdens het contact met zoogdieren, u kunt u voor de zekerheid laten inenten voor rabiës.

Betalen in de Verenigde Staten

 

De dollar is de nationale munt van de Verenigde Staten. De munt is verdeeld in honderd dollarcenten, ook wel cents of pennies genoemd. Als u op vakantie gaat in de Verenigde Staten zijn dit een aantal mogelijkheden om uw aankopen mee te voldoen:

 

  • Contant
  • Creditcard
  • Pinpas (europas of wereldpas met Cirrus logo)

Visum aanvragen

 

Als u naar de Verenigde Staten op vakantie gaat, dan is het verplicht een ESTA/Visum aan te vragen. Uw ESTA formulier kunt u online invullen. Uw aanvraag voor ESTA Verenigde Staten wordt behandeld binnen 24 uur. Een ESTA is 2 jaar geldig en u mag er gedurende die tijd zoveel gebruik van maken als u wil. U kunt geen visum aanvragen op het vliegveld, dit moet voor uw reis al geregeld zijn. Zonder een ESTA wordt uw toegang tot de USA geweigerd. Overigens is het in de meeste gevallen al niet mogelijk om in te checken zonder dat u toegang tot de VS is verleend. Uw visum die u op Evisumservice.be heeft geregeld wordt aanvaard op alle luchthavens van de Verenigde Staten.

Uw ESTA aanvragen in 5 stappen

 

      1. U vult het online aanvraagformulier in op de Evisumservice.be website.

      2. U voegt een digitale kopie van uw paspoort en een pasfoto door.

      3. U betaalt 29,95 euro via één van onze betrouwbare betaalmethodes.

      4. We behandelen uw aanvraag binnen 24 uur en bezorgen de formulieren aan de

           Amerikaanse ambassade.   

      5. U drukt uw visum in kleur af en neemt het mee op reis!

 

 

June 16, 2017
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy