U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Naar het Wilde Westen!

Wilt u kennismaken met het oude Amerika? Plan dan een vakantie naar het Wilde Westen. Wilt u kennismaken met het leven van de cowboys en Indianen? Lees dan verder over de leukste plekken en bezienswaardigheden in het Wilde Westen. 

 
 

Cowboysteden

Wyoming is de cowboy state van de Verenigde Staten. Voor een Wild West experience bent u in Wyoming op de perfecte plek. Hier zijn ranches, rodeo’s en echte cowboysteden te vinden. In Wyoming is nog veel te vinden van de indianencultuur. Van de strijd tussen de indianen en het regeringsleger zijn ook diverse herinneringen te vinden. Crazy Horse Memorial en Little Big Horn Battlefield zijn iconisch voor de Native American geschiedenis van de VS.
 
 
 
 

Cowboys & Rodeo’s

 

In de gehele zomer kunt u rodeo’s bezoeken. Rodeo’s zijn evenementen waar verschillende wedstrijden worden gehouden, zoals barell racing en bull riding. In Jackson Hole wordt er iedere woensdag en zaterdag een rodeo gezien. Een rodeo kan vergelijken met een kermis maar dan met sportevenementen erbij. Het grootste rodeo spektakel van de Verenigde Staten vindt elk jaar plaats in de derde week van juli in Wyoming, dit is zeker het bezoeken waard. Dit evenement is veel meer dan alleen rodeo. Er zijn ook andere festiviteiten zoals, county fairs en carnivals.  Tijdens deze feestweek is er rondom de omgeving van alles te doen.

 

 

Ranches

 

Altijd al eens een echte ranch willen zien? In The Real America zijn de mooiste ranches te vinden. Er zijn verschillende ranches te vinden working ranches, dude ranches en guest ranches. Wyoming biedt meer dan genoeg keuze als u op een ranch wilt verblijven. Kiest u voor een working ranch? Een working ranch is perfect om het echte leven op een ranch mee te maken. U helpt actief mee op de ranch en doet veel activiteiten net als een echte cowboy. Als u kiest voor een guest ranch is het hoofddoel rusten en genieten met het aanbod van verschillende cowboy activiteiten. Een dude ranch is de perfecte combinatie van een guest ranch en een working ranch. Activiteiten die u kunt ondernemen op een ranch zijn paardrijden, schieten met een geweer, wandelen en raften. Paardrijden in het Wilde Westen is een van de populairste activiteiten. Geen paardrij ervaring? Voor zowel onervaren en ervaren ruiters is er de mogelijkheid om te gaan paardrijden. Rijden in de natuur of leren rodeo rijden, in heel wyoming worden lessen aangeboden. Bezoek een ranch voor de echte cowboy experience!

 
 

Native American

 

Kennis maken met het oude amerika en haar inwoners, dat bent u in het Wilde Westen op de juiste plek. Montana is de thuisbasis van onder andere de Blackfeet, de Crow en de Flathead stammen. Ook zijn er evenementen te bezoeken zoals de jaarlijkse Powwows. Powwows zijn evenementen vol zang, dans en rituelen. Deze evenementen zijn in September. Andere bezienswaardigheden die u niet kunt missen zijn Crazy Horse Memorial, Wounded Knee, Little Big Horn Battlefield. Bij deze bezienswaardigheden is goed de strijd tussen de native americans en het regeringsleger te zien. Er zijn ook veel lokale musea die het bezoeken waard zijn.

Enthousiast geworden?

Wilt u kennis gaan maken met het Wilde Westen van Amerika? Voordat u de Verenigde staten mag betreden bent u verplicht een visum aan te vragen. U kunt u visum voor Amerika aanvragen bij evisumservice.be. Online is uw ESTA (visum) snel en veilig geregeld. Vul uw aanvraagformulier voor het Visum voor de Verenigde staten hier in. Meestal heeft u binnen 24 uur uw visum ontvangen.

 
July 05, 2017
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy