U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Skien in Jackson Hole

Het gebied heeft 10.529 inwoners. Het laagste punt van Jackson Hole is 1.901 meter en het hoogste punt is 3.185 meter. Het gebied heeft een oppervlakte van 7,64 km2 en heeft een totaal van 116 km pistes.

 

Jackson Hole is een van de bekendste skigebied in Noord-Amerika wat ligt in een dal tussen Teton Mountain Range en Gros Ventre Range wat ligt in Wyoming.  Het woord “hole” werd gebruik door vroege jagers en berg beklimmers, die het dal binnenkomen en van noord naar oost het steile gedeelte moesten aflopen, wat gaf hen de sensatie van het binnenkomen van een “hole”.

 

Met hoge en steile gebergte aan alle zijdes van het dal en de koude winter nachten is Jackson de perfecte locatie om hier op wintersport te gaan. Jackson Hole heeft zijn koudste nacht gehad in 1993 wanneer het -49 graden was, op dit moment is het ongeveer -9 graden.

 

Het skigebied is vooral geweldig voor de meer gevorderde skiers, aangezien er vele zwarte pistes zijn en er vele mogelijkheden zijn om off-piste te gaan. Voor de minder gevorderde zijn er nog steeds mooie pistes, met mogelijkheden om uw kwaliteiten te verbeteren. 

 

Corbert’s Couloir is de bekendste afdaling van Jackson Hole, waar zelfs de beste skiërs bang voor zijn om hiervan af te gaan.

 

Jackson Hole heeft voor elke doelgroep wel iets. Ga dansen in een club of naar een bar met liveoptredens, ga met uw vrienden iets drinken. Waar u ook naar opzoek bent, van cocktail drinken in Teton Village tot naar de club in downtown Jackson er is altijd wel iets en zeven avonden per week te beleven. Het is dus een top plek voor een skivakantie in Amerika.

 

Heeft u een dag geen zin om te skien, maar wilt u wel wat sportiefs doen? Een echt aanrader is dan om een winter fiets tocht te maken door Teton Mountain, waarbij u de bergen een totaal ander idee krijgt van de bergen doormiddel van een unieke ervaring

 

Wilt u weten welke skiplaatsen nog meer geweldig zijn om te bezoeken in de verenigde staten lees dan De 10 beste skigebieden in de Verenigde Staten

February 21, 2018
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy