U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 19,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Halong Bay, de must see van Vietnam!

U heeft een reis naar Vietnam geboekt en zoekt naar highlights. Halong Bay moet bovenaan uw lijst staan. Dit is waarom u Halong Bay zeker NIET mag overslaan!

 

 

Wat is Halong Bay?

View op Halong Bay

 

 

Halong Bay is een eilandengroep voor de kust van Hanoi in de Zuid-Chinese zee. Deze eilandengroep bestaat uit meer dan 3.000 eilanden en is dus erg groot. Halong Bay is een paradijs op aarde, in Vietnam. De gigantische kalksteenrotsen bieden een bijzonder contrast met de helder blauwe zee.

 

Hoe komt u bij Halong Bay?

 

Vanaf Brussel vliegt u naar Hanoi, alles over het vliegen naar Vietnam vindt u hier. Nadat u aankomt in Hanoi kunt u per bus of auto naar Halong Bay afreizen, dit duurt zo’n 4 uur. Het is belangrijk dat op het moment van het verlaten van Vietnam uw paspoort nog zes geldig is. En natuurlijk dat u in het bezit bent van een visum, zonder kunt u helaas Vietnam niet inkomen. Vraag uw visum aan op Evisumservice.be. Vanuit Hanoi kunt u ook een volledige tour boeken naar Halong Bay, dit is de snelste en makkelijkste manier om naar Halong Bay te reizen vanuit België.

 

Hoe kunt u Halong Bay het beste ontdekken?

 

Er zijn verschillende manieren om deze eilandengroep te ontdekken. De eerste optie is om een boottocht te doen, een georganiseerde boottocht langs de mooiste plekjes van Halong Bay. Voor de avontuurlijke reizen in Vietnam bent u ook in Halong Bay aan het goede adres. U kunt hier namelijk perfect rots klimmen met al die gigantische kalksteenrotsen in deze baai. Ook kunt u ervoor kiezen om een vlucht te maken over Halong Bay. Zo kunt u veel zien van het gigantische gebied in een korte tijd. Naast een boottocht kunt u ook zelf de wateren van Halong Bay verkennen met een kajak. Het is dan meteen een sportief activiteit maar dat kan op vakantie zeker geen kwaad. Tijdens het kajakken is het leuk om één van de drijvende dorpen in Halong Bay te bezoeken.

Aan het einde van uw reis door Vietnam is Halong Bay natuurlijk ook een goede plek voor een strandvakantie. De mooie stranden en de helderblauwe zee zorgen ervoor dat u echt even tot rust kunt komen tijdens u welverdiende vakantie.

 

Stranden in Halong Bay

 

 

Wanneer kunt u het beste naar Halong Bay reizen?

 

De beste reistijd voor Halong Bay zijn de zomermaanden. De temperatuur is dan lekker hoog en het regent er maar af en toe. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de omgeving en de mooie blauwe lucht en het heldere weer. Halong Bay kleurt ook prachtig bij zonsondergang, dus het is aan te raden hierop te wachten. De hele baai veranderd dan in een mooie oranje sfeer en dit geeft een prachtig kleurenspel weer.

 

 

Waarom is Halong Bay zo speciaal?

Kalkrosten In Vietnam

 

Halong Bay is een kleurrijke plek in Vietnam. De groene jungle op de eilanden in contrast met de helderblauwe zee en de witte kalkrotsen. Het is een landschap om even stil van te worden. Het is de mooiste highlight van Vietnam, dus u mag Halong Bay zeker niet overslaan tijdens uw reis in Vietnam. 

 
 
 
 
November 24, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy