U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 19,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Vijf tips voor avontuurlijk reizen in Vietnam

U houdt van een uitdaging en van adrenaline, dan bent u hier aan het goede adres. Dit alles vindt u namelijk in Vietnam. In het noorden en zuiden zijn er genoeg opties om avontuurlijk te reizen binnen Vietnam.

 

De mooiste surfplek van Vietnam

 

In het zuiden vlakbij Ho Chi Minhstad vindt u de mooiste surfplek van Vietnam, Mui Ne. Hier kunt u de beste golven pakken en uzelf helemaal uitleven als u gek bent op golfsurfen. Naast golfsurfen kunt u hier ook goed kitesurfen en dat is dan ook populair in de baai van Mui Ne. Geen waterrat? U kunt in Mui Ne ook zand surfen op de gigantische zandheuvels.

 

Zand Zurfen

 

 

Trekking door de bergen

 

In het noorden van Vietnam vlakbij Sapa, kunt u verschillende trekkingen doen. Er is geen excuus want trekkingen zijn er op ieder niveau. De tweedaagse trekkingen zijn het meest aan te raden, dit is goed te doen voor ieder type wandelaar. Hierbij komt u langs verschillende lokale mensen en slaapt u zelfs één nachtje bij lokale mensen thuis. Met een gids samen door de mysterieuze bergen in Sapa, avontuurlijk is het zeker! Belangrijk is om vanuit België wel goede wandelschoenen mee te nemen als u overweegt om een dergelijke trekking te gaan doen in Vietnam.

 

 

De mooiste duikplekken van Vietnam

 

Een prachtig wit strand en helder blauwe zee? Dat vindt u in het zuiden van Vietnam bij Whale Island. Dat zijn naam te danken heeft aan de walvissen die u er kunt spotten. Naast walvissen kunt u ook de onderwaterwereld van Whale Island ontdekken. Dit is namelijk één van de mooiste duikplekken van Vietnam. De meest sfeervolle stad van Vietnam, Hoi An kan ook bijdragen aan de onderwaterwereld. Naast de sfeervolle binnenstad kunt u namelijk in de wateren bij Hoi An ook prachtig duiken. Het koraal en de mooie vissen kunt u hier prachtig zien omdat het water erg helder is. Het hele jaar door is het weer goed om te duiken maar september tot en met april is de zee het kalmst en dat is dus de beste reistijd voor duiken in Vietnam. Dit is echt een van de highlights van het land.

 

Duiken In Vietnam

 

Rots klimmen

 

In de omgeving van Halong Bay vindt u tientallen kalksteen rotsen die perfect zijn om te beklimmen. Voor ieder type klimmer zijn hier rotsen te vinden, omdat Halong Bay uit meer dan 3.000 eilanden bestaat. Kies dus een rots die bij uw niveau past en ga de uitdaging aan met op de achtergrond een prachtig uitzicht. Iedere klimmer krijgt waarschijnlijk meteen jeukende handen bij het zien van de rotsen in Halong Bay.

 

Rotsklimmen in Cat Ba

 

Canyoning in Dalat

 

Is een paradijs voor iedere avontuurlijke reiziger. De tientallen watervallen en rivieren verlenen zich perfect voor verschillende buitensporten. Canyoning is de meest avontuurlijke, hierbij abseilt en springt u naar beneden in de Kanyon.  Langs de mooiste watervallen en kliffen waant u zichzelf door deze ruige omgeving. Het is een erg vermoeiende maar zeer leuk activiteit om de omgeving van Dalat te ontdekken. 

 
 
November 30, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy