U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. De kosten bedragen v.a € 39,95,- afhankelijk van het visum en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

Dit is waarom u moet gaan backpacken in Vietnam!

U wilt graag naar Vietnam om te backpacken, dit zijn de redenen waarom Vietnam echt een perfect land is om te gaan backpacken.

 

Voldoende accommodaties in het hele land

 

In Vietnam kunt u veel hostels vinden in de steden waar u zult verblijven. Het is als backpacker natuurlijk leuk om in een hostel nieuwe reizigers te ontmoeten en daarmee verder te reizen. In een hostel kunt u vaak gewoon binnen lopen en vragen of er plek is. Van oktober tot en met mei gaat dit makkelijk en zal er vrijwel altijd plek zijn. In de maanden juni tot en met september is het verstandig om in druk bezochte steden een hostel van te voren te boeken. Als backpacker is het daarom tussen oktober en mei de beste reistijd om naar Vietnam te gaan.

 

 

op vakantie naar Vietnam

 

 

Kosten van backpacken in Vietnam

 

Vietnam is net als veel landen in Zuidoost-Azië relatief goedkoop vergeleken met België. Een hostel kunt u al boeken vanaf €5 euro per nacht. De kosten van drinken en eten ligt ook ver onder de prijzen in België. Ideaal voor de echte backpacker dus, een mooie bestemming die ook nog eens goedkoop is. Een visum voor Vietnam kost maar €20,85 en is makkelijk online te regelen via Evisumservice.be. Aanvragen kan binnen 5 minuten. Het vervoer binnen Vietnam is ook geen grote kostenpost in het plaatje kosten van backpacken in Vietnam. Bussen, treinen en binnenlandse vluchten zijn goed te regelen voor prijzen tussen de €10 en €50. Als je op zoek bent naar een land om goedkoop te backpacken, dan ben je in Vietnam aan het goede adres.

 

 

Vervoer binnen Vietnam

 

Vietnam is een land dat makkelijk te doorkruizen is. Dit kan goed met de bus, trein maar ook met het vliegtuig. Binnenlandse vluchten gaan dagelijks het hele land door en brengen uw in een mum van tijd aan de andere kant van dit gigantische land. De bussen en treinen zijn makkelijk te boeken en vaak kan het hostel daar ook mee helpen. De tickets zijn erg goedkoop en er zijn genoeg voorzieningen aanwezig in de vervoersmiddelen. Het is dus makkelijk om tijdens het reizen uw route voor backpacken in Vietnam constant aan te passen, genoeg vervoersmiddelen in Vietnam.

 

De rijstvelden bij Sapa

 

 

Vietnam is een prachtig land!

 

Bovenal is het natuurlijk een prachtig land! In het noorden van Vietnam vindt u Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. In de omgeving van Hanoi, is de grootste highlight van Vietnam te vinden namelijk Halong Bay. Deze prachtige eilandengroep in het helderblauwe water moet sowieso voorkomen in jouw route voor backpacken door Vietnam. In centraal Vietnam vindt u Hoi An, de meest sfeervolle stad van heel Vietnam. De lampionnen ’s avonds en de rivier door de stad zorgen vooral voor die bijzondere sfeer. Als u nu nog niet overtuigd bent, dan moet u maar eens kijken naar Sapa. Sapa kent namelijk de mooiste rijstvelden van heel Vietnam en soms wordt beweerd van de hele wereld. De prachtig heldere groene rijstvelden liggen in het dal en zijn bijna magisch zo mooi. Deze drie hoogtepunten moet u in ieder geval meenemen tijdens uw backpackreis door Vietnam. 

 
 
 
 
 
 
 
November 28, 2017
« back

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële Vietnamese visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Overige
Privacy & Cookies Policy