U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 39,95,- en kunnen worden voldaan met Bancontact, PayPal, KBC/CBC Betaalknop of een Kredietkaart.

 

Voorbereiding voor uw reis naar Verenigde Staten

Wilt u probleemloos reizen naar Amerika en genieten van een leuke vakantie in de Verenigde Staten? Dan hebben wij hier voor u een aantal tips en belangrijke voorbereidingen die u moet treffen voor uw reis. 

Betalen in de Verenigde Staten

Als u van plan bent om naar de Verenigde Staten te gaan, zorg er dan voor dat u goed voorbereid bent op het financiële aspect, hoe gaat u betalen? De dollar is de nationale munt van de Verenigde Staten. De munt is verdeeld in honderd dollarcenten, ook wel cents of pennies genoemd. Als u op vakantie gaat in de Verenigde Staten zijn dit een aantal mogelijkheden om uw aankopen mee te voldoen:

 

  - Creditcard

- Pinpas (europas of wereldpas met Cirruslogo)

- Contant

 

Reisverzekeringen

 

Is het handig om voor u reis naar Amerika een reisverzekering af te sluiten? Een reisverzekering is een verzekering die u dekking geeft in onvoorziene gevallen wanneer u in het buitenland bent. Gevallen waarin u gebruik kan maken van een reisverzekering:

 

  • U wordt ziek en moet eerder naar huis

  • U moet door vertragingen overnachten in en hotel

  • U moet naar het ziekenhuis of heeft anderszins medische hulp nodig

  • U heeft juridische bijstand nodig na een ongeval

 

In de meeste gevallen is het zeker nuttig om een reisverzekering af te sluiten. Met een reisverzekering met medische dekking hoeft u zich geen zorgen te maken als u onverhoopt in de VS naar het ziekenhuis moet, of het nu gaat om een botbreuk door een ongeval of een acute blindedarmontsteking: in dat geval worden uw kosten gedekt. Het is ook verstandig om een reisverzekering te nemen, indien uw vlucht vertraagd en u langer moet verblijven in de Verenigde Staten. Ook in dat soort gevallen kunt u beroep doen op uw reisverzekering.
 

Douane informatie

 

Gaat u naar Amerika reizen? Zorg dan dat u goed op de hoogte bent van de werking van de douane. Voor reizen naar Amerika zijn er andere en strengere regels. Om zonder enige problemen langs de douane controle te komen raden wij u aan om dit artikel te lezen.

 

Esta/Visum aanvragen

 

Wanneer u naar de Verenigde Staten reist, is het verplicht om voor uw reis een ESTA aanvraag te doen. U kunt uw esta/visum snel online aanvragen, binnen 24 uur wordt hij door het amerikaanse consulaat goedgekeurd. Een ESTA is 2 jaar geldig en u mag er gedurende die tijd zoveel gebruik van maken als u wilt. Voor u aanvraag van een visum voor amerika heeft u een geldig paspoort nodig, met een noodpaspoort komt u niet Amerika binnen. Esta online aanvragen? Klik dan hier.

 

 

Op reis naar de Verenigde Staten

 

Nu u alles weet over welke voorbereidingen u moet treffen voor uw reis naar Amerika is het tijd om naar andere dingen te kijken. Waar gaat u heen? Hoe gaat u er heen? Hier hebben wij meer informatie over de top 10 steden in Amerika. En hier meer informatie over bekende routes die u kunt afleggen.

 

 

 

 
 
 
June 21, 2017
« back

Vraag nu online uw ESTA voor de VS aan. Na verwerking mailen wij u binnen 3 dagen alle officiële ESTA visum documenten toe. U kunt dus zonder zorgen op reis.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oke‚ sluiten. Meer informatie
Privacy & Cookies Policy